Топло и слънчево през уикенда, градусите до 27°

В София максималните температури ще са около 24°
1
Топло и слънчево през уикенда, градусите до 27°
Снимка: Pixabay

През нощта над Западна България ще се изясни, над Източна – ще е с разкъсана средна и висока облачност. Ще е почти тихо. Минималните температури ще са между 9° и 14°. Утре ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър, вечерта ще отслабне и ще се ориентира от югозапад. Максималните температури ще са между 22° и 27°, в София около 24°, прогнозира дежурният синоптик от НИМХ пред БТА.
   
Над Черноморието ще е предимно слънчево, с разкъсана средна и висока облачност. Ще духа слаб северозападен вятър. Максимални температури на въздуха: 22°-24°. Температурата на морската вода е 21°-22°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
   
Над планините ще бъде предимно слънчево, с разкъсана средна и висока облачност. Ще духа умерен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 12°, на 2000 метра - около 18°.
 
В неделя вятърът ще стихне. Ще бъде предимно слънчево. Сутринта на места в низините видимостта ще е намалена. Минималните температури ще са между 9° и 14°, максималните - между 24° и 29°. В понеделник все още ще е сравнително топло. Преди обяд ще е предимно слънчево, но по-късно през деня от североизток ще започне да прониква хладен въздух, облачността ще се увеличи, а през нощта срещу вторник на отделни места ще превали.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: слънцеесенвремето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Илиев преди 2 години
Управници на една от най гледаните телевизии у нас,БТВ. Защо тази Цалова -Станислава,не може да запомни толкова думи,колкото гледайки към картата да ги изговори? Господа,днес,всеки данъкоплатец,държи да бъде обслужен както подобава.Всеки търси качеството,независимо в кое направление е то.Това не е мой и на приятелите ми каприз.Просто гледаме една жалка картина,която се повтаря,когато госпожата е на "работа".Помолете Н.Василковски за помощ.Той е истински професионалист в бранша си!