18-годишен блъсна дете на 9 г. на пешеходна пътека

Детето е прието в болница в тежко състояние
27 сеп 2021 10:29, Ния Христова
21
18-годишен блъсна дете на 9 г. на пешеходна пътека
Снимка: Pixabay

18-годишен шофьор блъсна 9-годишно дете на пешеходна пътека. Инцидентът е станал снощи в Русе на едно от възловите кръстовища в града, съобщи bTV.

Детето е настанено в болница с черепна травма и съмнения за счупен прешлен.
 
До удара се е стигнало, защото 18-годишният водач, смятал, че ще успее да премине на жълт сигнал. 
 
9-годишното дете е тръгнало да пресича, когато е светнало зелено. Автомобилът е успял да спре след около 40 метра от мястото на удара.
 
Пробите на водача за алкохол и наркотици са отрицателни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
opa преди 2 години
А тест за интелигентност на шофьорите кога?
18
0
 
1
 
! Отговори
ЦК на ГЕРБ преди 2 години
Наше момче е шофийоро,дете на наш активист!!!
17
1
 
2
 
! Отговори
Krom преди 2 години
Каквото и да е, след такъв удар детето ще носи последствията цял живот. Все пак, само на 9 години е?! Тоя до живот не трябва да се качва да шофира - винаги съм казвал, че между зареден пистолет и тон и половина ускорена ламарина няма разлика - и двете са оръжие. 40 метра след светофара показват "добро ускорение". Детето е имало късмет, и дано и Бог помогне! А К.ретена - ако има съвест, не зная как ще заспива. Да пази Бог!
16
0
 
4
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Пари за кола има ама акъл нема :)))
15
0
 
7
 
! Отговори
възмутен преди 2 години
Има пешеходни пътеки на които хората се държат като самоубийци. Например на Руски паметник. Тръгват без да се интересуват от скоростта на колите, точат се като черва един по един и причиняват задръствания, ходят бавно нарочно докато си говорят по телефона.На тези невралгични места са нужни светофари, които да пропускат пешеходците.
14
1
 
0
 
! Отговори
Реалист 11 преди 2 години
На Живко от Варна не му отива да бъди пират, а владетел !
13
0
 
6
 
! Отговори
Ивза преди 2 години
Питайте онези,които искат да дадат книжки на 16 годишните какво мислят.Според мен тях трябва да блъскат по главите /въпреки че съм против насилието/.
12
0
 
4
 
! Отговори
така ще е безкрай... преди 2 години
У кошарата .....2035 г ще го пуснат...
11
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тук в статията "услужливо" са изтървали да уточнят, че "състезателя" е син на предния кмет на Глоджево от партия, чиито лидер бе обвиняем като причинител на ПТП в резултат на което загина бебе... Явно в тази партия обичат високите скорости и не спазването на закона.
10
3
 
11
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
До Анонимен "А Румен Радев беше казал, че като дойде на власт и повече такива работи няма да има?"______А пък тулупА колко ни е обещавал , ако знаЙш !!!____Колко ст'инки спечели досега, *** !!
9
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А Румен Радев беше казал, че като дойде на власт и повече такива работи няма да има?
8
0
 
25
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 2 години
Едно дете удря друго дете...... Никога не "гонете" светофара минавайки на оранжево (жълто-червено). Пожелавам на хлапето да се оправи скоро и окончателно, а на баткото с колата - това да му е за урок и дано си вземе поуки. Няма за къде да бързаме, бързо или бавно - накрая всички ще идем на едно и също място. Не е нужно да си съкращаваме дните, а още повече дните на околните. За 60секунди струваше ли си?
7
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За съжаление не са само младите шофьори.Проблема идва от липса на възпитание,интелект и липса на сериозни наказания.
6
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом детето пресича на зелено,това означава че 18 годишния недоразвит е пресекъл на червено.Няма как да се случи.Когато светофара на шофьора светне червено,зеленото се активира след две секунди и повече.Минал е на червено и лъже или информацията ,която подавате е некоректна и в защита на шофьора.Сега ека си ходи в затвора за 15 години да мисли там дали ще пресече пак на червено.Това си е чисто умишлено убийство.
5
4
 
16
 
! Отговори
дедо преди 2 години
Има начин,30 км в населено място. КОйто надвиши колата заминава за скрап на момента! (и лесно и ефективно)
4
2
 
18
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
докато колите не спрат никакво преминаване по зебрата
3
0
 
20
 
! Отговори
xaxsasб преди 2 години
И не виждам защо думата про ст е цензурирана. Много изнежени станаха хуманистите на дебе лия че му викаме приятно закръглен, а на прос тият ще му викаме едноклетъчно, хахаха
2
2
 
13
 
! Отговори
xaxsasб преди 2 години
Хахахаха в Русе бърза да не изпусне светофара, че ще закъснее с 20 секунди. Много на сериозно си взехте живота. Хуманизма научи човека, че е център на Вселената и създаде глупостта. ;} Хитлер и Сталин добре са ги третирали такива ***, я у кемпа, я в гулака. ;} На *** народ моеш да му обясниш нещата с *** в устата - един друг диктатор. ;} щога ще осъзнаете, че сте просто един от 7 милиарда търтея и ще спрете да бързате. Всички пътуваме към гроба, бъдете търпеливи. ;}
1
0
 
24
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
Много от пишлеметата смята, че като вземат книжка и са вече асове от Формула-та ... А трябва да не карат сами поне няколко месеца, че да се научат да карат кола !!! ____Дано се оправи бързо 9-годишното дете !!!