Топло и слънчево в понеделник, от утре - захлаждане

През следващите дни очакваме динамично време
0

Топло и слънчево ще е в понеделник със сутрешни температури от 9 до 17 градуса, по Черноморието - до 15-17. Постепенно от запад ще се заоблачава и следобед ще превали по поречието на Дунав.

През нощта срещу вторник слабо ще превали в северозападните райони и в София. Ще духа слаб вятър от североизток със скорост до 20 км/ч. Максималните температури ще са от 28 до 32 градуса, в крайните южни райони и около Сандански показанията ще достигат 30 градуса.

Над планините ще се заоблачи. Вятърът по високите части, над 2200 м височина, ще бъде до умерен от северозапад със скорост до 30 км/ч. Максималните температури на 250 0м височина ще бъдат около 10 градуса, а на 1500 м - до 18.

През следващите дни очакваме динамично време, във вторник и сряда ще бъде ветровито. Ще превали над централните райони и ще захладнее. В сряда ще превали и по Черноморието, прогнозира синоптикът на Bulgaria ON AIR Александрина Янкова.

От четвъртък до събота над страната ще има ниски облаци и мъгли, а по Черноморието ще преръмява. В петък за кратко ще има слънчеви часове преди обед.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: времето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари