Ученикът, бит от полицай: Налагаше ме с юмруци

Агресията продължила няколко минути, случаят се проверява
348

Полицейски служител се саморазправя с младеж, който си изхвърлил фаса на тротоар в Благоевград. Момчето е с травми в областта на главата, а срещу униформения започва дисциплинарна проверка.
Още по темата
В петъчния късен следобед дванайсетокласникът Кирил Златарски е в междучасие заедно със свой приятел. Пред един от блоковете в близост до училището Кирил хвърлил на земята фас от цигара.

"Появи се мъж на около 40 години и започна да ме обижда мен и моя приятел, какви сме били. Човекът тръгна към мен, закани се да ме бие, продължи да ме обижда, след което ме свали на земята, аз му репликирах с обидни думи в знак на защита и започна да ме налага с юмруци, да ме задушава", разказва преживяното Кирил пред Bulgaria ON AIR.

Физическото насилие продължава няколко минути. Кирил понася множество удари, а накрая полицейският служител го удря и с камък в крака. Момчето признава, че е обидил полицая, но това се случило едва след като той вече го бил ударил.

От полицията съобщиха, че случаят ще се проверява, за да се установи какво е провокирало агресията на полицая и трябва ли той да бъде наказан.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


348
Още по темата: Благоевград
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
215
6
 
3
 
! Отговори
Ху кеърс преди 2 години
Ей *** как не ви е срам да защитавате тоя *** кви полицай тея са служители за един фас да пребиеш човек вие *** ли сте В тая *** България едва ли фаса е проблем Освен това вие където пишете отдолу гнусни същества вие не сте хвърляли фас ли Това е непълнолетен и е ученик Леле ако ви барна бих ви следил и ако пуснете нещо на земята ще ви смачкам Полицая е *** - несъм чувал да са към чистотата нищо , че носят смръдливи жилетки като ***
214
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Родители, възпитавайте си децата да стават човеци, защото после улицата ще ги възпитава (понякога болезнено)!
213
1
 
5
 
! Отговори
Полицаят е направил преди 2 години
голяма грешка.Следвало е да изиска документите на момчето,да му напише акт.Но:първо не е бил на служба;второ-момчето не му е давало документи и се е държало грубо,което го е провокирало и той си е изпуснал нервите.Трябвало е като си отиде в участъка,да напише докладна записка за случая,да установи кое е момчето,да го извикат в участъка и там да му пишат акт за хулигански прояви.Културно,цивилизовано,но изискващо време.Затова полицаяте взел "закона" в свои ръце,но сега ще си плати.
212
4
 
23
 
! Отговори
До 117 преди 2 години
Какво дете? На 18 години си пълнолетен. За съжаление все повече такива "деца" ще има с днешното възпитание.
211
5
 
22
 
! Отговори
Аз да ви преди 2 години
Малко му е било щом не си е направил изводи......
210
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нека го осъди, да си извади медицинско. Само ми е интересно тия полицай дето загубят дела срещу тях, дали ги санкционират в службата им, защото това си е нещо като доказана злоупотреба със служебно положение.
209
23
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да пази Господ от униформени престъпници! Ако случайно видя такова поведение от страна на шанаджия с пагони спрямо млад човек, светът ще му е тесен!
208
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Малко му е боя на дъмпела. Мамини детенца *** и нагли.
207
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е вече няма да хвърля фасове и да говори обидно. Дано да е урок за другите като него.Не одобрявам насилието,но има много невъзпитани и разглезени деца,които смятат,че могат да правят всичко.А това е пример от тяхните родители.
206
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голяма част от децата нямат възпитание.Не се пуши цигара докато си на училище и не се хвърля фас на улицата и не се говори невъзпитано и провокативно и с обиди на пп-възрастен човек,който ти прави забележка за хвърлени в фас.Не заслужава бой,но заслужава изключване от училище.Правил съм забележки на ученици,но винаги съм оставал с лошо впечатление.Населението ни намалява за сметка на интелегентните и възпитани хора,които напускат държавата.
205
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
големи биячи тука и одобраващи боя п р и м а т иверно на комунизъм лъха в страната ни
204
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Полицията ни е такава защото народа е същия, как да има нормална полиция после, иначе реве народа срещу полицаите, ами вижте си огледалното отражение...
203
9
 
18
 
! Отговори
Въпросче преди 2 години
За одобряващите побоя на полицай над 18-годишен младеж имам въпросче. Щеше ли този "некомплексиран" стожер на реда да направи същото, ако фасът беше хвърлен през прозореца на брониран джип от бръсната мутра? Или например от охраната на Домусчиев докато го чака пред някой офис? Благодаря предварително за отговорите!
202
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ученик хвърлил фас където му падне и се бори за правата си, и го дават по телевизията. Без думи.
201
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вече няма да хвърля фас. Аз не смятам, че ако си е прибрал фаса и се извинил като нормален човек допуснал грешка, нямаше да получи бой. Не оправдавам боя, но има случаи в които трудно може да се здържи срещу тези ***, разглездни същества без грам възпитание. С малко се е разминам и тайнл се рабвам, че е получил заслуженото.
200
7
 
29
 
! Отговори
Нуждаещ се преди 2 години
Полицията е прекалила,но това подобие на ученик е лигаво,невъзпитано, арогантно нещо получило заслуженото.
199
5
 
26
 
! Отговори
Бате Сечко преди 2 години
Малкият Бай...... си е получил заслуженото- голяма уста=голям бой!!!
198
3
 
18
 
! Отговори
Коло мо преди 2 години
Не смятам ,че трябва да се отделя толкова много внимание на наркоман та бил той и ученик.
197
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не се занимайте с този т.н. ученик.Каквото е търсил го е намерил.......И милиционера е намерил, сако че уволнение и още нещо! :))))))))
196
3
 
14
 
! Отговори
Термостат преди 2 години
Не се занимайте с този т.н. ученик.Каквото е търсил го е намерил.