В Банско се надяват на добър сезон, резервациите все още са малко

Туристите предпочитат офертите в последната минута
38
В Банско се надяват на добър сезон, резервациите все още са малко
Снимка: БГНЕС, архив

Банско е в навечерието на старта на новия зимен сезон. Голяма част от бранша на туристите и хотелиерите обаче се питат какъв ще бъде той, предвид продължаващата пандемична обстановка.

Очакванията ни са добри - да се случи, да има сезон и да реализираме по-добри доходи, коментира пред БНТ Зорка Тамбукиева, собственик на хотел в Банско.

По думите й, засега няма особено голям брой ранни резервации, туристите предпочитат по-скоро офертите в последната минута.

Ние нямаме нищо против мерките и да се случват за запазване здравето на хората. Трябва да бъдат обаче диференцирани, допълни хотелиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
0
 
! Отговори
Асен преди 2 години
Най-добрият курорт на Балканите, съчетаващ природа, история, култура и спорт няма да остане без посетители, ще е пълно със сигурност!
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С настъпващата мегаинфлация и цени на енергията с масовия туризъм се свърши. Трябва вече да се мисли само какво ще се яде! Аз се запасявам с консерви и вода, докато парите все още имат стойност.
33
0
 
1
 
! Отговори
Ети преди 2 години
Нормално да няма ранни резервации като никой не знае кво ще е дереджето до зимата....според мен живот и здраве ще си имаме супер сезон.....а и явно ще има сняг така че да сме живи и здрави и да се виждаме по планините :)
32
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако не въведете сертификатите ще имате сезон, ако ги въведете ще духате супата
31
0
 
0
 
! Отговори
Иво преди 2 години
Определено ми се струва по-сейв вариант Банско от чужбинско....
30
0
 
1
 
! Отговори
да не се преди 2 години
радват ,,много,, чеможе да им порастнат мустаци
29
4
 
3
 
! Отговори
Коста преди 2 години
Труден ще е сезона за банскалии, след изборите новото правителство ще въведе ваксинационни паспорти за достъп до хотели, ресторанти и заведения.. Решението се забавя, за да може Радев и неговите партии да спечелят вота.
28
3
 
9
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
Туй Банско от МНОГО време не е място за отдих,а за пиене,едини и еVане...и малко ски.Наблъскаха го с хотели,НАБЛЪСКАХА ГО..Който е ходил там през 90-те до средата на 2002-2003 г. знае каква красота беше....Какъв въздух,какви кръчми и как си гледаха домашни животни за всеки следващ сезон.Сега кръчма връз кръчма и месото от Лидл,Кауф и други изпаднали месарници...Зимният СЛънчев Бряг...
27
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано фалират всичките там. Разбрах че вдигали цените? Не че ме интересува де, има много по-хубави места
26
2
 
5
 
! Отговори
1-н преди 2 години
Дигайте цените, ревете за помощи, докато данъкоплатеца отдъхва в чужбина...
25
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-проспериращият бизнес в България е погребалния
24
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
направо да си правят резервации за благоевградската болница
23
3
 
16
 
! Отговори
ШибиРиби преди 2 години
Зема да инвестирам в погребална агенция в Банско барем сезона ще е добър ще пада работа.
22
7
 
5
 
! Отговори
не резервиращ преди 2 години
ако фигуранта спечели ше се молите и за лош сезон . сега нема локдаун щото идват избори и той не смее да затвори държавата - губи гласове , ама после,,,,,,,
21
19
 
6
 
! Отговори
Хахаха преди 2 години
Сезонът ще бъде добър. Няма начин най-евтиният, но един от най-добрите европейски ски курорти да остане празен. Просто това няма как да стане. Тука коментират хора, които никога не са карали ски. Във Франция или Австрия по ски курортите само една кока-кола ти е 10 евро.
20
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези хора абсолютно не осъзнават какво се случва около тях и къде се намират. сезон няма да има бе калъфи
19
2
 
37
 
! Отговори
АлиБегай преди 2 години
Вече година и половина слушаме хленчовете на кръчмари, хотелиери, дискотекаджии.Паразитни лица неплащащи нищо към държавата.Да се говори за шивачките, станали гръцки робини за стотинки.Да иде един тарикат барман в една леярна да види как се вади хляба.Ако някой мисли че като иде в заведение или хотел не го лъжат.. Даже му смеят колко е прocт.
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Яко на магистралата лежане това е барем равно на студа ставаме моржове абе друже я си глъткаи хапчетата барем
17
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А още нещо нее нормално при създалата се ситуация да мислим като цяло за това трябва да видим как може да излезем от нея.а не докторите само пари да правят за наша сметка.Ми ние от гладни ли да стоим а.Значи лесно болни много а здрави е че ако караме в това темпо при 6 ;7 милиона какво правим тука нещо колеги се не връзва тя самата система не може да покрие такъв лимит тия хора в тоя студ де ще лежат задаи си въпроса Кацаров и се замисли ако имаш мозък за мислене такъв нямаш
16
0
 
20
 
! Отговори
Рибата в морето преди 2 години
Банскалии да не вадят тигана, че риба няма да има. Да си припомнят как беше едно време с кравите и воловете. Да си вземат и някоя кокошка за яйца, преди да са ги изтепале зарад птичия грип. Да не се правят на бизнесмени, от тук насетне има само черен труд и копанье. Ко? Не вярвате? Да изчакаме...