Опашки за ваксини се извиха във Варна и в Бургас

Хората се имунизират заради новите изисквания за сертификат
Обновена: 20 окт 2021 12:30 | 20 окт 2021 12:30, Веселина Йорданова
105
Опашки за ваксини се извиха във Варна и в Бургас
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Опашки се извиха пред пунктовете за ваксинация в Бургас. Към 12 часа над 50 души чакат пред РЗИ в морския град, предаде БНР.

Още по темата
Хората твърдят, че са провокирани от новите изисквания на правителството за представяне на зелен сертификат в големи магазини, заведения и спортни зали.

Някои от чакащите се притесняват, че няма да могат да работят.

Дълга опашка се изви и пред ваксинационния пункт пред сградата на РЗИ-Варна, ден преди да влезе в сила изискването за зелен сертификат за посещения на закрити обществени места.

Следобед се очаква да бъде отворен още един пункт заради големия наплив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още по темата: БургасВарнаимунизация
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те и неваксинираните получават сертификати,често.Казват им некролози.
95
1
 
0
 
! Отговори
до неваксиниран преди 2 години
Все още.
94
1
 
3
 
! Отговори
хаха преди 2 години
Ами,като ви молеха бляхте,сега опашки.Балкански ......
93
4
 
8
 
! Отговори
Неваксиниран преди 2 години
До Анонимен (83) - Аз съм неваксиниран. Нямам идея дали имам антитела и не ме интересува. Жив и здрав съм, както и цялата ми рода. Всички сме неваксинирани.
92
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това са само изменници нищо друго, пътници сте не знаете какво ви чака оттук нататък. Всяка година ще ви ръчкат имунната система докато тя не се обърне срещу самите вас. Това целяха властимащите и вие изменихте на народа
91
4
 
7
 
! Отговори
След ваксинира е преди 2 години
Много скоро и опашки пред болниците.Дебилното е, че ваксинираните не ги карантинират, въпреки че вече са доказани като заразяващи.Удряй иглата е бегай на работа да спасяваш човечеството.
90
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
снимайте ги тези ваксини да ги видим и ние, да не сте всички журнаглисти с 3310?
89
3
 
4
 
! Отговори
Петя Узунова преди 2 години
До Анонимен, мамчето в мое лице се чуди как ще ходи на работа, за да изкара средства за издръжка на детето. Свободна професия съм и всяка принудителна почивка ме удря финансово. Помислете за мамчетата, като мен преди да пишете подобни обобщения.
88
5
 
8
 
! Отговори
Darth shadow преди 2 години
По веригата пункт за ваксинация-болница-морга-гробище на ваксинираните честито..
87
2
 
7
 
! Отговори
Минута е много преди 2 години
...Дълга опашка се изви и пред ваксинационния пункт пред сградата на РЗИ... Какво излиза? Метода на убеждение не върши работа, за разлика от административните !!!
86
0
 
3
 
! Отговори
Купувайте преди 2 години
Днес може би е последния ден преди зеления сертификат за молове и магазини над 300м2, стоките са на изчерпване за подаръци чнг'22 какво чакате промоции ще има, но стоките са малко, производството почти е спряло, повечето модели са от '19-та, от '20 '21 почти няма нововъведения, освен айфоните.
85
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това заради едното ходене на ресторант и дискотечка или МОЛ да си покажат новите парцалки рискуват да се осакатят за цял живот с ваксината. Има нещо сбъркано при някои хора наистина.
84
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лъжи и фалшиви новини
83
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
мдааа мн лошо, градините затварят моловете също и мамчетата са в паника къде ще си отглеждат малките глезльовци.
82
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
не съм стъпвал в МоЛ от година и ми е супер. Майка ми и баща ми все в молове са киснали....аде аут
81
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В мола сме, яко шопингинг - няма време, че и стоки няма
80
1
 
7
 
! Отговори
до 85 преди 2 години
ми ако си общуваш с зъболекари и ортопеди нищо чудно. Като идеш в сервиза да ти ремонтират двигател сигурно не търсиш мнението на тенекеджията или бояджията
79
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До MeАми да ти кажа колега,общувам с много лекари и хора,завършили специалности в областта на биологията и фармацията.По-голяма част от тях,категорично не желаят да си инжектират тези-представяни ни за ваксини препарати.Не препоръчват и не съветват и своите познати.Така,че докато съществува това разделение между медици и свързаните с тях професии,докато ме карат да се разписвам,че аз си нося отговорността за нещо,от което нищо не разбирам,няма как да се подложа на подобен експеримен!
78
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз се ваксинирах през февруари . Антителата ми са в момента 13 х над границата. Т.е. имунитет все още имам. Никакви реакции не съм имал след ваксината. Жив и здрав съм. Както и цялата фамилия, защото всички се ваксинираха.
77
9
 
18
 
! Отговори
много правилно преди 2 години
Ваксинирах се след дълго изчакване и консултации от лекари на които имам доверие. Най-важното си решение взех след консулт с професор от ковид отделение. Прецених, че ползите са повече от рисковете. Никакъв цвят сертификат не може да ме провокира да направя каквото и да е било. Избрах ваксината, защото става въпрос не за партия, идеология или не знам какво, а за моето здраве. Всеки да си решава и главно слушайте медиците, а не политиците ! Последните виждат в нас само гласове за тяхното царуване