Бежанец се оказал осмият оцелял на АМ "Струма", избягал от "Пирогов"?

Сред оцелелите е имало име на арабин или африканец
Обновена: 25 ное 2021 18:42 | 25 ное 2021 18:38, Петя Славова
57

Има вероятност осмият оцелял от автобусната катастрофа на АМ "Струма" да е 36-годишен бежанец от Близкия изток. Това предположение на прави македонският журналист Ади Каили от телевизия Alsat обяви в предаването "Директно" по Bulgaria ON AIR.

Той се е качил в автобуса на територията на България и не е бил в списъка на пътниците от екскурзията.

Информацията обаче е противоречива. Твърди, че се първо е откаран в Травматологията в "Пирогов", след това е изчезнал от лечебното заведение.

"Оцелелите от болницата ми казаха, че 8 човека се спасиха. В болницата са само 7. Казаха ми, че още един пътник се е качил при 15-минутната пауза в София. Това се проверява от разследващите. Оцелелите не познават този човек", разказа Ади Каили.

Той е видял в списъка на оцелелите от катастрофата име на арабин или африканец. Според него срещу малка сума пари се е качил на автобуса, за да стигне до друга държава.

Вътрешното министерство на Северна Македония твърди, че този човек никога не е влизал на територията на страната.

"Кой позволи този човек да излезе от болница "Пирогов", попита македонският журналист.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още по темата: бежанецАМBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе какво стана с бежанеца? Май с намирането на тялото на детенцето версията за него я писаха "бегала"? Аман от фиРОМСКИ измишльотини!
41
3
 
9
 
! Отговори
Защо преди 2 години
Говори се за втория шофьор какъв бил, защо нищо не казват този, който е шофира, какъв опит има, познава ли този маршрут, защо втория не е седнал до първия, както е редно, а бил в спално отделение? Много въпроси, за които не се говори, а се надпреварват да прехвърлят вината в нашата пътна мрежа,като това не би следвало да е основен аргумент в случай, че първия шофьор е минавал по маршрута два пъти в месеца. Кой е шофьора, защо това се неглижира?
40
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То и на атентат замириса
39
6
 
29
 
! Отговори
Damm преди 2 години
Рейс с туби бензин, качва трафикант, просто шофьора е искал да изкара тройна кирия от курса.
38
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не четох "новината".Заглавието съобщително или въпросително изречение е?
37
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много бързо се реши,че бил бежанец🤣
36
4
 
20
 
! Отговори
Амиии преди 2 години
Като му знаят " странното и особено име" - значи лесно ще го открият с ИНТЕРПОЛ!!!
35
6
 
9
 
! Отговори
Ццц преди 2 години
НЯМА никакъв бежанец!!! 52 души са ПЪРВОНАЧАЛНО РЕГИТРИРАНИТЕ!!! БРОЯТ СЕ. ИЗГОРЕЛИТЕ , БОГ ДА ГИ ПРОСТИ, СА 44. ОСТАВАТ 8 ЖИВИ. Доторкова можем да сматаме!
34
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аа, помните ли ембаргото? С тонове гориво се изнасяше. Автобусите тръгваха с пълен резервоар и с много туби гориво. Еххх какви времена беа А? Носеха се в чанти, сакове кой колкото може да носи. Никой не изгоря, освен някой с марките! Така че по моя преценка някой си е сменил самоличността или е политически акт.
33
1
 
21
 
! Отговори
Коци преди 2 години
Сутринта гледах пресконференция във връзка с разследването. Такива небивалици се изговориха, че чак ме хвана срам. Глупости за страх. Като се спомена за гориво, бензин в багажното, ония дето отговаряха на въпросите скочиха като ужилени.Еми бензин е. Бедните македонци и те въртят алъш фериша в Турция. Малшанс за шофьора, че е допуснал грешка при шофирането, и жалко за хората.
32
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоз журналист не е бил в автобуса за да твърди,че е имало такъв бежанец с някаква особена фамилия засечена по списъка на пътниците,които в едната посока били по имена и под бройки,а в обратната посока били същите минус-плюс един добавен след контрола на връщане на предния наш граничен пункт записан тъй особено с особена фамилия за преминаване що през нашия следващ граничен пункт що съответния техен за преминаване в нарушение на граничния контрол по документи-паспорт с отбелязани печати за дати.
31
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А кой позволи на този човек да се качи на този автобус?
30
1
 
49
 
! Отговори
Инспектор Дюдю преди 2 години
"Кой позволи този човек да излезе от болница "Пирогов", попита македонският журналист....... Че то болницата да не е затвор.... Облича се, обува папуците и хваща пътя. Тъкмо е освободил едно легло за някой болен. Те от наште затвори бягат и чистачката тича подире им да ги завръща, пък от пирогов просто си излизаш, няма кой да те лекува насила....... Може би у Македонско в болница са под стража? .
29
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Полицай спира шофьор. Вие сте единствения, който не нарушихте знака стоп и печелите премия. Какво ще направите с парите? Ами на първо време ще изкарам шофьорска книжка... Момичето до шофьора се обажда - Тате, като си пиян, все говориш глупости . Бабата от задната седалка се събужда и виждайки полицая вика - Казах ви, че с тая крадена кола до никъде няма да стигнем! От багажника се чува глас - Кво, кво - стигнахме ли границата? Какво ли още ще излезе от нашата балканска реалност?
28
2
 
44
 
! Отговори
Зевзек преди 2 години
Тоя бежанец е голям карък, попаднал в европейска държава и се качил на автобус за не европейска, пък после и автобуса му гръмва а сега го издирва полицията.
27
5
 
16
 
! Отговори
Талибан Ер-джолан преди 2 години
Турските дарове край нямат! Иш алах!
26
4
 
22
 
! Отговори
Филип от Филипополис преди 2 години
Поредното активно мероприятие на службите в Скопие по дискредитиране на България! Поддържане на клишето че България е разграден двор в сравнение с тях югославяните, колко некадъри са нашите служби по граничен контрол, барабар с лекарите в Пирогов. Възмутително е че нашите медии дават поле за подобни внушения! Какви са доказателствата че такъв бежанец е имало изобщо? Приказките на някакъв албанец самохвалко, който вчера говореше че бил спасил 7 човека! Най-вероятно е спасил единствено своята кожа
25
2
 
37
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
ВЪНШЕН ЧОВЕК МОЖЕ ДА ВЛЕЗЕ В АВТОБУСА ЕДИНСТВЕНО СЪС ЗНАНИЕТО ТА ШОФЬОРА. ИНАЧЕ ВСИЧКИ ВЪТРЕ ВЕЧЕ СА ПОЗНАТИ, ДОРИ И ОТНАЧАЛО ОЩЕ, И ВИНАГИ БИХА ГО ИЗДАЛИ. НО СМЕТКИТЕ СА ПОГРЕШНИ, защото ПО СПИСЪК хората са 52!, тоест ОЩЕ ОТНАЧАЛО са били 52, без 44 овъглени = 8 живи! Кой е живият 8ми и ЗАЩО Е ИЗБЯГАЛ?
24
21
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В съпричастност на жертвите в деня на траур президента дрънна на китара и изпя песен. Лошо няма, някои култури така изпращат мъртъвците, с веселби и пир.
23
3
 
21
 
! Отговори
Бум Бум преди 2 години
Казват имало взрив преди да катастрофира . Да не би някой АлахАкбарец да не е взел предвид смяната на часовото време когато е нагласял "часовника" на пояса си с динамит в автобуса?