Стартира кампания за подпаленото 17-годишно момиче от Цар Калоян

Лечението на момичето ще е дълго и скъпо
25 ное 2021 20:21, Ния Христова
26
 
Създадена е дарителска кампания в Цар Калоян в подкрепа на 17-годишното момиче, което беше изнасилено и подпалено от братовчед си.
 
Момичето продължава да е в тежко състояние в русенска болница, където се бори за живота си. Лечението й ще е дълго, скъпо и непосилно за бюджета на семейството. 
 
"Всички сме потресени от това, което стана с нашата ученичка. Съчувстваме силно на семейството. Надяваме се тя да се възстанови много бързо. Ние имаме и ученически клуб на Българския червен кръст, който функционира в училище. Децата направиха инициатива, изявиха и желание да подпомогнат финансово семейството", каза пред Bulgaria ON AIR директорът на СУ "Христо Ботев" в Цар Калоян - Нели Тодорова.
 
"Искаме и ние да помогнем на съученичката ни. Ще организираме благотворителни кампании, ще поставим кутии в супермаркетите, хранителните магазини, в училищата", сподели Мелтен Керванова.
 
25-годишният изнасилвач в момента е в ареста и чака началото на процеса.
 
Ето как може да помогнете на пострадалото момиче:
 
Дарителска сметка: (СЕСВВGSF)
 
IBAN:BG11 CECB 9790 10J0 4212 00 BGN Razgrad
 
Титуляр: Мехмед Ниязи Якуб

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цар Калоян.
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А ако на този негодяй са му платили за туй злодеяние понеже такива едва ли са превъртяли толкоз много,като тихи луди да посягат по родова линия,както имаше и други такива случаи уж по родова линия се отмъщава на роднина и минава незабележимо,а пачките пари са употребени,но може да са скрити покрити от туй как се размине да чакат.
10
0
 
10
 
! Отговори
Менто преди 2 години
Къде са местните дерибеи и башибозуци които мачкат съселяните???
9
0
 
11
 
! Отговори
Меди доганов преди 2 години
Зает съм, раздавам порции, ни мъ занимавай с глупости ве!
8
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз бих заделил пари да запалят изнасилвача. Дано момичето се оправи и физически и психически.
7
3
 
7
 
! Отговори
Счупих си краката преди 2 години
Да бързам за благотворителност къде е семейството ,не вменявайте в българите чувство за вина при тия важи вица ще къпем ли детето или ще правим друго
6
0
 
3
 
! Отговори
А някаква кампания преди 2 години
за психопата-изнасилвач-насилник не се ли организира? Или той ще си пребивава в ареста и ще си чака началото на процеса?
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
общината да даде някоя хилядарка, областната да даде някоя хилядарка, от болницата да скътат разходите, нали знаят как да надуват, ам ся да скътат малко, от министерството да дадая някоя хилядарка ето ти парите, то става ама няма кой да поеме отговорност, винаги е всеки да се спасява сам, нали ? !
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
за повечто хора 100-200 лева са доста пари, ама на 500-1000-2000 души 2-3 лева са нищо. помагайте. и тези дарителски сметки са бюрокрация направете го да става по лесно с онлайн чекиране през картата, джа три лева, човек на момента да реши и да дари, утре ще забрави, камо ле да се занимава с вносни бележки трансфери и т.н. тея деца от училището да направят Го-фундми аккоунт, ако 4етат коментарите. и битиви да публикува профила там, че да може всеки с карта който иска да пусне някой лев.
3
0
 
16
 
! Отговори
До 1 преди 2 години
Държавата е абдикирала както винаги. На управляващите им дайте власт да си надуват егото, не си хабете енергията в очаквания, защото промяна няма да настъпи, докато отделния човек в обществото не се осъзнае.
2
1
 
23
 
! Отговори
Света се обърка преди 2 години
А защо подпалвача не плати тези пари? Няма толкова? Лесна работа . Вместо сега да се излежава в затвора на бели чаршафи и да хапва по 3 пъти на ден , държавата да плати на момичето и да принуди тоя престъпник да връща с денонощен труд парите които са дадени за лечението на момичето. С лихвите. Защо хората да плащат ? Те с какво са виновни ? Затворите ни станаха като курорти. Удбни легла ... Питателна храна... Безплатни медицински грижи... Спокойствие .... Всеки да иска да си полежи там.
1
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
а къде е държавата