Втори ден издирват шофьора, блъснал жена във Враца

57-годишната жена е починала в болницата
26 ное 2021 08:57, Ния Христова
31
Втори ден издирват шофьора, блъснал жена във Враца
Снимка: Pixabay
57-годишна жена почина, след като беше блъсната от автомобил на оживен булевард във Враца. Шофьорът е избягал от мястото на инцидента и в момента се издирва, съобщава bTV. 
 
При удара тялото на жената е изхвърлено на повече от 20 метра, а шофьорът дори не е спрял да окаже първа помощ. Жената е откарана в болница, където е починала. 
 
На мястото, където е станал инцидентът, няма пешеходна пътека и видимостта е ограничена. Живущите в района настояват да се постави допълнително осветление, както и пешеходна пътека и камера за скорост.
Още по темата
 
"Катастрофата е при нерегламентирано пресичане на булевард "Васил Кънчев" в тъмната част на денонощието и на участък. Затова е станал този инцидент. Булевардът не е собственост на община Враца, а на областното пътно управление, до него граничи жп линия, която е собственост на НКЖИ. Ще обсъдим със собствениците на двете транспортни съоръжения каква възможност има допълнително да направим още регламентирани пресичания", обясни зам.-кметът на община Враца инж. Цветан Стоичков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
важното е че арестуваха оня, писал коментари за Струма
26
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бог да я прости жената, но проверихте ли, дали е имала коронавирус. Може би без него щеше да оцелее.
25
2
 
13
 
! Отговори
състезател обади се преди 2 години
Ясно е, че за състезателите пресичащате е виновна. Само ще им кажа как е по Иран, Ирак, Бангладеш и държавите в тази област. Например минава си пешеходеца, тариката с колата или камиона не спира, дори на пешеходна пътека, както много много често и тук и след малко по Фончо шофьорчето лети ракета от РПГ - за незнаещите как става - в тези страни много лесно можеш да си намериш калашниче, РПГ и т.н. и да си го сложиш в раницата - та така ги решават споровете там.
24
12
 
0
 
! Отговори
До 24 от 18 и преди 2 години
Когато липсват рационални мисловни процеси, не са изненада резултатите.Това за вълка беше за по-интлигентните и функционалнограмотни. хора.Ако ти го кажа за атомната и водата, пак няма да ме разбереш. Правилата са за всички, не само за "абдалите".Сега и двамата "тарикати" ще си отнесат последствията.Пистовият състезател рано или късно ще го хванат.Жената е платила с живота си.Е, братчет, има ли смисъл да ходиш в гората без пушка.
23
10
 
4
 
! Отговори
Враца преди 2 години
Така пресичат там, има пешеходни пътеки, но не ги ползват, а притичват където им падне и после шофьора е виновен. Там трябва и светофари да има, да се пропускат пешеходците. Прав участък, широк и всеки дава газ, ако пък някой тир е пред теб как да видиш пешеходец. Аз пътувам Враца-Монтана всеки ден, един дядо вечер ходи така по шосето от Монтана към с.Крапчене, снощи от тира не го видях, че ходи по шосето. Трябва да има глоби и за пешеходците, защото ние шофьорите не сме богове....
22
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
в швейцария една позната така пресичаше неправилно, блъснаха я и й счупиха глезена. осъди шофьора за пари, обаче и оня я осъди за вреди и накрая никой нищо не взе, само хвърлиха пари по дела и адвокати.
21
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
много версии, много закани. а ако въпросният 'шофьор' въобще не е разбрал, че е блъснал някого? например с надута музика в голфчето? а специално във врачанско имат наивка да си тестват 'конете' на по 5-6 ракии, лично съм бил свидетел. да не говорим в тази държава, че ходещите пеш са абсолютно безнаказани, неадекватни и опасни. нямало пешеходна пъткеа, тя откъде да мине? ами дайте шофьорите да карат през парковете и детските площадки за по-напряко тогава?
20
1
 
2
 
! Отговори
баико преди 2 години
те там са все *** и глупави ....мислят се за тарикати но..........
19
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
доста *** народ живее по тези балкански ширини. да щъкаш нощем по булевард на забранено? други пък пресичат жп линии, където им падне. и кой виновен, влакът ли? аз съм и шофьор, и пешеходец. и когато пресичам, спазвам правилата, даже и да не ми се чака. не е въпрос на желание, а на култура. същото се отнася и за психопатите велосипедисти, които карат като бесни по пешеходни пътеки. абсолютно забранено.
18
8
 
1
 
! Отговори
До 18 преди 2 години
Да ти дам свеж акъл,щом го нямаш.*** в гората без пушка и се надявай да не те срещнат вълци. Гаранция.????
17
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
защо пешеходка, а не самоубиец? да ходиш през нощта за забранено място, най-вероятно и облечена в черно? българите кога ще се научат, че правилата трябва да важат за всички?
16
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От Престъплението Маями веднага ви казвам да прегледате камерите на съседните улуци, магазини, банки и подобни. Няма как да се скрие, колата има повреди след толкова силен удар. Като го хванете направо го разчленявате на място. Между другото имам странното чувство че трябва да търсят жена а не мъж. Само казвам де.
15
8
 
6
 
! Отговори
До 4 преди 2 години
Прав си за скоростта и нищо не оправдава шофьора.Сега да погледнем и от другата страна. Жената пресича в тъмното на рисково място и с "любимите " на българина тъмни дрехи "дъ ни съ цапът". Единият с чувство за безнаказаност, другият с усещане за безсмъртие.
14
1
 
8
 
! Отговори
не разбрал преди 2 години
И как така, хем булеврда бил оживен, хем никой не го е видял и чул?!
13
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашков, хайде бе....нали много ги хващаш :)
12
2
 
11
 
! Отговори
Игла в сено преди 2 години
Къде ли се е дянал в тая огромна държава , как ли е успял да се изплъзне от зоркоъо око на закона , потънал в огромния мегаполис Враца
11
1
 
3
 
! Отговори
До 10 преди 2 години
Бил е където трябва и ще си свърши работата.
10
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След 10 г когато нефтът се изчерпи, няма да има птп
9
2
 
8
 
! Отговори
хмм преди 2 години
тоя булевард не е ли с 4 ленти, каква смелост имаш да пресичаш на през тъмната част от денонощието на неосветено място, да не говорим ако си и с тъмни дрехи които нямат светлоотразители .... а тоя шоферчето сега е за затвора ако го хванат...
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 9Този отгоре къде беше, когато оня мина през жената?