Задържаха Венци Чикагото за нападение над лекар

От Българския лекарски съюз сезираха прокуратурата
18 яну 2022 07:32, Ния Христова
81

Видео, показващо агресия срещу лекар след поставена ваксина, се появи в социалните мрежи. На него се вижда как Венцислав Ангелов - Чикагото напада общопрактикуващ лекар в кабинета му. 
 
Венцислав Ангелов и съпругата на починал ваксиниран човек от Ново село влизат в кабинета на д-р Ивайло Иванов, обвинявайки го, че е задължил починалия мъж да се ваксинира.
Още по темата
 
"Защото моят съпруг е бил манипулиран, нито обяснения, просто ей така се подписа и за 12 дена си замина", заяви Жечка Жекова пред Bulgaria ON AIR.
 
"Димо Станев почина 12 дена след поставена ваксина "Janssen", на него не му беше предоставена кратката характеристика на ваксината с нейното съдържание, но се довери на науката и медицината. Изпълни своя граждански дълг, както ни призова министър-председателят Кирил Петков", каза Венцислав Ангелов - Чикагото. 
 
Българският лекарски съюз сезира прокуратурата и настоява за незабавни действия от страна на компетентните органи по случая. Започнала е и проверка.
 
Нападателят е задържан за срок от 24 часа.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато ходите на лекар,независимо от причината винаги имайте на предвид,че лекарските грешки ги заравят без последствия.А в днешно време,направо смърта е на"конвеер"За Болниците ни мнението ми е като за Банките ни.И двете институции съм ги приравнил на бандити,едните с бели престилки другите с бели якички.Днес един лекар се изказа,че омикрона може да доведе до безплодие при мъжетеДруг пък преди седмица,каза че омикрона предизвиква възпаление на яйчниците при жените.Следствие ваксината ли?
61
7
 
6
 
! Отговори
славянин преди 2 години
Браво на Венци Чикагото, винаги когато го видя лично го поздравявам! Тези престъпници в бели манти винаги трябва да бъдат б.ти!
60
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе какви са тия полуграмотни маймуни подобни.Не съм голям фен на БГ лекарите, но това е недопустимо. Сега една присъда и до ходи да пасе овцете.
59
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Качваш видео, за да покажеш, че лекарят те бие, а всички други виждат, че бият лекаря. Въпрос на гледна точка.
58
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Венци Чикагото трябваше да снима и да гледа, а да даде доктора на жената на умрелия. Сега докторът щеше да е в затвора, а Венци Чикагото да е свидетел. Давайте ги на жените докторите, защото мъжете рискуват много да бъдат обвинени в насилие. Лекарите са мафия и трябва по мафиотски начин да се противодейства. Опасни са като рояк оси, веднага се събират върху жертвата и я хапят.
57
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шикаго, Шикаго.........Фончо Тариката.
56
2
 
15
 
! Отговори
До 61 преди 2 години
Да, питай ги защо са упълномощили лелката от пункта да слага съмнителни препарати при положение че не знае нищо за пациентите. Това си е престъпно нехайство и на лекаря и на тези подвижните пунктове. Днес ги има утре ги няма. Кой отговаря - телевизора.
55
7
 
16
 
! Отговори
СТС преди 2 години
Ясно се вижда, че докторчето първо си протяга дясната ръка и блъска микрофона, а след това и с лявата дърпа устройството. Венци се защитава от агресивния доктор.
54
2
 
20
 
! Отговори
ИИ преди 2 години
Узаконените, недосегаеми, невинни ,никога осъждани, безгрешни убийци от бялата мафия сезирали? ха -ха -ха разсмя се краля на развален френски.
53
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ami ne iska da go bozne nekadarnia dr
52
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Венци Чикиджигото!
51
3
 
18
 
! Отговори
УЧУДЕН преди 2 години
Нима след боцване с тази течност се умира?!Да каже Кирето верно ли е това което твърди Ангелов, че човека от гроба е бил ваксиниран и след това е починал!!!Това е скандал в който участва и фирмата производител на ваксината - ЯНСЕН. ТОЗИ ОТ ОТВЪДНОТО НЯМА КАК ДА СЕ ЗАЩИТИ. Вероятно е подписал и декларация, че е съгласен с него да бъде извършен биологичен експеримант!
50
2
 
14
 
! Отговори
българин преди 2 години
До: номер 58 Извинявай обаче докато твоето GP може да има информация за твоите заболявания, лелката която слага ваксините на наредените на опашка в мола до тоалетните няма!Нали сега навсякъде наслагаха пунктове за ваксинации!
49
4
 
6
 
! Отговори
българин преди 2 години
До: номер 49 Защото не може. Виж какво, обяснявам ти как стоят нещата според мен. Не че ми се иска да е така. Няма как да се докаже че е починал от ваксината. Както няма как да се докаже че някой е починал от коронавирус. Нали и досега продължават споровете дали някой е починал от или със коронавирус.Докато коронавирусната инфекция може да се докаже, смъртта не може. Не и без аутопсия, каквато не се прави. Всички сме гледали криминални холивудски филми в които правят аутопсии. Не и у нас.
48
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо всеки ден от всички медии ни казват колко са заразени и колко са починали от ковид, но никога няма статистика колко са починали и пострадали от ваксини? Ако не се беше стигнало до бой, и за този случай нямаше да се знае.
47
2
 
7
 
! Отговори
До 55 преди 2 години
Според теб ако имаш 5 сърдечни операции, твоето жп няма как да знае изобщо? Че койтиизписва направленията бе?
46
2
 
15
 
! Отговори
В. преди 2 години
Когато Костоф въведе жптата помните ли какви хвалби бяха. Как щели да обикалят по къщите, да знаят цялото семейство на пациента, всичките им болести. Ато какво излиза,че още тогава си е била чиста лъжа. А пък сега с тези принудителни ваксини никой не го интересува дали няма да направят проблем. Важното е да се спазва линията на партията.
45
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До КРАС Има и други отговори, но те изискват да се погледне човек в огледалото, а ганеца хич не го обича това ...
44
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Джи пито дали е попитал пациента иманли заболявания.А пациента от своя страна,дали го е уведомил ,че има Пет сърдечно операции?
43
3
 
3
 
! Отговори
Бай Ставри преди 2 години
Чакам го.