Двама чужденци се удавиха по Южното Черноморие

Случаите са от Слънчев бряг и Приморско
25
Двама чужденци се удавиха по Южното Черноморие
Снимка: БГНЕС

Телата на мъж и жена, удавени в морето, са открити на плажове по Южното Черноморие за ден, съобщава БГНЕС.

От бургаската полиция уточниха, че първият случай е от Слънчев бряг. Удавил се е мъж, чието тяло е намерено на плажната ивица пред почивна станция "Слънчев бряг" към Министерския съвет в курортния комплекс.

Установено е, че удавеният е 30-годишен молдовски турист.

Вторият случай е от Приморско, където на северния плаж в охраняемата зона до спасителен пост №1 от морето е извадена удавена жена. Установено е, че това е 53-годишна чешка туристка.

Телата и на двамата са изпратени за аутопсия в отделение "Съдебна медицина" към УМБАЛ - Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 година
10 години управление на ГЕРБ сега берем плодовете на техните мутренски изпълнения! И запомнете никога повече ГЕРБ и Бойко Борисов!Тази комунистическа и крадлива пасмина с кодово име ГЕРБ не трябва да се докосва до властта, а техните сделки трябва да се разследват!
22
0
 
3
 
! Отговори
Пони преди 1 година
Вчера морето беше апокалиптично от черноморец до Синеморец (разходих се, защото за друго не ставаше). Само *** би влезнал в такова море. Подкрепям и боя - никой мене длъжен да си рискува живота за самоубийци.
21
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 3Какъв срам бе умнико! При червен флаг и свиркане до изнемогване, онези си правят каквото искат! Само бой и влачене по пясъка! Да на нормален човек да му направиш забележка. Пък и за какво да му направиш, като има флагове и информация какво е позволено при съотвения знак! Тук англичанин ще ми се съблича гол до кръста в ресторант и ще иска да му отварят прозорците! В собствените си държави ще посмеят ли да се държат така? Вижте се какво защитатавате, после плюйте,че не няма държава!
20
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 19Ами виж в БЛИЦ, един как топи спасители, че са набили полско семейство, защото едва са ги накарали да излезат, след като са влезли във водата при ЧЕРВЕН флаг. Трябва на дебилитета да му се молиш да излезе, ако се придавят пет шест деебили да се счупиш да ги спасяваш. Чужденците, особенно поляци и украинци са разбрали, че в България всичко е позволено.
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
,,световна система "ахаха къде това ,на слънчака ли??? Егати и системата един *** няма,кофи за *** -за да ги стигнеш ще ти се изпържат краката(трудно е да сложат платформи като в Турция и Гърция на големите плажове)мръсни шезлонги и оакани от чайките чадъри(кво правиме с тия чайки бе хора?!лежиш и те плиска нещо от небето,къде са службите?????!),липса на персонал и мръсотия,освен да пълниш гушата на мафиотите ,нищо друго не правиш там,айде моля ви се ,свят широк,морета много!!!!
18
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нали е охраняем плажа? или както винаги *** гледа небето и всичко е точно. Смешна пропаднала държава
17
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябва ли да ходиме до спасителните вишки рано сутрин ,за да знаем как да прекараме деня си,я се разходи до съседите на първо място,а след това ми обяснявай небивалици
16
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябва да има служба ,която да предоставя информация на хотелите ,а те от своя страна на туристите.В колко хотела получихте брошури с подробни разяснения къде какво може да посетите,за какво да внимавате и към кой да се обърнете,ако се нуждаете от каквато и да е помощ ,та даже и къде може да хапнете национални ястия.Толкова сме назад от ,,качествен туризъм",че само ония които са пътували навън правят разлика и искат промяна,останалото е брътвеж без чуство за реалност!
15
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
до 14 "Никъде няма обяснения и разяснения за туристите," - на спасителните вишки ги има написани знамената какво значат на няколко езика (поне на тия дето аз съм виждал). Освен това системата е световна и въведена много отдавна. Повече информация не ти трябва, само акъл.
14
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никъде няма обяснения и разяснения за туристите,дневни новини или каквато и да е информация за това какво се очаква през деня и за какво да внимават хората когато плажуват по черноморието.Черно море не е като съседните ни морета ,държавата няма никаква ама никаква заинтересованост да предоставя качествени услуги в туризма.Ако знам, че днес не става за плаж,освен да се забия по кръчмите и *** магазини-нищо друго не се предлага,като у съседните Турция и Гърция,еднодневни екскурзии.
13
3
 
6
 
! Отговори
9 преди 1 година
Ми трябва си и проста култура....като не можеш да плуваш, не влизаш надълбоко, при голямо вълнение също не влизаш....при вълнение и "спокойна" пътека във вълните не се набиваш точно там, защото там дърпа...
12
0
 
13
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
Август месец е месеца на мъртвите течения. Не е като юли. Юли е безопасно. Който ходи на море август да внимава на шест. Иначе както казват катаджиите, миг невнимание, цял живот мъртъв.
11
0
 
13
 
! Отговори
До Извод преди 1 година
Няма как да не знаят...просто се мислят за безсмъртни.
10
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Полски туристи са били бити, удряни, блъскани и ритани от морски спасители на плажа в Слънчев бряг" не знам какъв е случая, но по-добре да го извадиш с шутове и бой, вместо после да го изнасят с чувал. Че колко пъти съм виждал чужденци да се правят, че не знаят какво е червено знаме и че не разбират спасителя, защо ги вади от водата...
9
1
 
4
 
! Отговори
някой преди 1 година
беше казал - ако нямаш нещо хубаво да кажеш, не казвай нищо. тва към "коментиращите"
8
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако им е писано да се удавят няма да ги блъсне влак. Никой неможе да избяга от съдбата си но може да я излъже и забави като не предприема рискови изпълнения.
7
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жалко за хорицата. Така и не разбрах какъв е смисъла от цялото това плуване. Още от дете не влизам във водата, а от както нашите спряха да ме карат да ходим семейно въобще не съм стъпвал там. На приятели винаги отказвам с предтекста, че климата там е влажен и се чувствам дискомфортно - потно, лепкаво, слънчево, разтройство, изгаряния, нарязвания от миди, тръни, навсякъде ревящи деца, пияни и наркомани... Мир на праха им, не си заслужава да починеш за някакво си топкане във водата. Нелепо.
6
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Полски туристи са били бити, удряни, блъскани и ритани от морски спасители на плажа в Слънчев бряг в късния следобед в понеделник пред очите на десетки почиващи възрастни и деца.Един от потърпевшите е 22-годишният поляк Адриан. След агресията спасителите са напуснали морския пост, който охраняват, и избягали преди идването на полицията. Няколко почиващи са направили видеоклипове на инцидента.
5
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мъртвака е опасен.
4
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Морето не е до колене!