18-годишно момиче е в кома след удар от гръмотевица

Инцидентът е станал в Приморско
19
18-годишно момиче е в кома след удар от гръмотевица
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

18-годишно момиче пострада тежко след удар от мълния в Приморско. Инцидентът е станал този следобед в района на Автогарата в морския град, съобщи БНТ.

По данни на очевидци, заради дъжда, момичето, се скрило под близкото дърво. След минути паднал гръм, който я покосил. Засегнат е и автомобил.

Момичето е в кома. Настанено е в реанимацията на болницата в Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: гръмПриморско
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
2
 
! Отговори
Евала преди 1 година
Първо светкавица, а не гръмотевица. Второ , защо само т.ъ.п.а.нари постват тук, без да са излизали навън при буря? Един обвинява даскалите, те и него са го учили , ама резултата се вижда плачевен. В буря паниката не пита къде да се криеш, да си клекнал и пр. мъдрости. Да си сложиш гръмоотвод в съседство е хубаво, ама я ходи с кол навсякъде.
15
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Психичноболните пишат, че е божа работа. А здравите знаят, че е физика и електричество.
14
4
 
2
 
! Отговори
Тенгри кан преди 1 година
С Урус Кубар Баръс Бабай требе да се внимава;))) Той не е лош алп, но могат да го подразнят дребни неща, за които да накаже човека с камшика си. Той обича дърветата. Неслучайно, неговите оброци, наречени "св. Илия" са под вековни дъбови дървета;))) Така трябва да се учат учениците, на това, а не: не стой под дърво, защото там пада гръм. Пада, защото в корените му се крие Яга, наречен Велинас, Велниас в късните славянски представи и Кубар воюва с него.Кубар ку иска, мой та убие и там дет нема др
13
5
 
9
 
! Отговори
фермер преди 1 година
Това момиче е жертва на неграмотиите наричани учители на които постояно вдигате заплатите. Те са де-би-ли и децата страдат. Ако дете не знае че по време на дъжд не се стои под дърво на открито то значи ,че тази утаячнасмес от дебели хрантутници в образованието нар.учители е безполезна и за месомелачката на Пинк Флойт
12
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 8 1. Гарата в Приморско не е на морското равнище. По-високо е. 2. Момичето не се е скрило в гарата, а под дърво. 3. Дърветата около паркинга за авотобуси там са по-близко до околните хотели, а не до сградата на автогарата. 4. На всички околни хотели има гръмоотводи. 5 Мълнията обаче пада върху дървото под което е момичето. Уникален малшанс, но про *** не пропускат да из про стеят мъдро, правейки са на експерти, каквито не са....
11
3
 
22
 
! Отговори
Айде стига преди 1 година
Лаяхте като не знаете. Момичето и приятеля и въобще не са били на автогарата под сграда или каквото и да е. Аман от "умни" кибици тук, които все на политика го обръщат. Божа работа. Били са до колата си. Гръмнало е момичето се се е хванало за дръжката *** колата. И вместо да дрънкате глупости, отдайте заслуженото на жена намираща се наблизо, която е реанимирала момичето до идване на линейка. Аман от *** в тоя сайт. Психично болни хора пишат всяка минута.
10
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 6 Поставянето на гръмоотводи по дърветата е характерно за хора с Вашето мозъчно съдържание...
9
1
 
37
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Дано се оправи момичето!
8
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аха сигурно в евангелието пише - не стой под дърво. Ама където и да застанеш като си на гара на морското равнище пак ще пострадаш без взети мерки като поставен ГРЪМООТВОД. На всяка панелка и на всеки вход са слагали едно време, ей така съвсем случайно.
7
23
 
6
 
! Отговори
В.Узунов преди 1 година
Някви грехове ще е имала тая та точно Всевишният да я включи към мрежата.
6
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Срам трябва да имат калинките. Ако на гара няма гръмоотвод къде трябва да има според теб?
5
2
 
18
 
! Отговори
Поредната драма. преди 1 година
...със заложен живот на млад човек / стискам палци на момичето да оцелее!/, а дежурните пс ихо па ти веднага са се проявили характерно....Нямате ли срам, хора?
4
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така е като един гръмоотвод струва хиляди и онези калинки с фондовете са повече загрижени за боята по асфалта колкото да откраднат и пари и място за велоалеи.
3
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А НСИ веднага отчете спад на безработицата.
2
10
 
2
 
! Отговори
3в1 преди 1 година
не 3, а един-два и си в комоцио!
1
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
неверници са там