Дванадесетокласник със счупена челюст след побой от съученик

Тежкият инцидент е станал в Димитровград
26 сеп 2022 11:09, Красимир Ангелов
19
Дванадесетокласник със счупена челюст след побой от съученик
Снимка: БГНЕС

Дванадесетокласник от Природоматематическа гимназия (ПМГ) "Иван Вазов" в Димитровград е със счупена челюст след побой от съученик, в който са били в един и същи клас.

Инцидентът е станал в петък по време на междучасие, съобщиха от Регионалното управление на образованието (РУО) в Хасково.

Пострадалото 17-годишно момче е откарано за лечение в Пловдив. Уведомено е Министерството на образованието, уточниха от РУО.

От там допълниха, че случаят, който е станал извън територията на училището, ще се разглежда днес на педагогически съвет в учебното заведение. Очакват се наказания.

От регионалния пресцентър на МВР в Хасково коментираха, че засега в полицията по случая има само преписка, но се очаква родителите на потърпевшото момче да подадат жалба.      
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Донки Хот преди 1 година
До 8 не че нещо:ако си се отпуснал, без нищо да очакваш или, ако почваш нещо да казваш/в смисъл отваряш си устата/и през това време, някой те изреже спокойно ще ти счупи челюста.
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Барон Мюнхаузен КАЗВАШ АКО БЯХМЕ В ЕВРАЗИЯ- НАПРАВО В КОЛОНИЯ ЗА МАЛОЛЕТНИ ПРЕСТЪПНИЦИ, АМА НА НИЕ СМЕ В ТОЯ ЛОШ, ЛОШ ЕС- И УЖ ГО ХРАЧАТ ПО ФОРУМИТЕ ПЪК СЕ ТАМ БЯГАТ.
6
1
 
18
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 1 година
Закриването на ТВУ-тата е голяма грешка,сега на хулигана щеше да му бъде кофти и да трепери,като чуе за ТВУ!!!Но в ЕС е всичко точно....
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе защо все мъже и момчета са пострадали бе, нали жервите на насилие са само жени? Мъжете не се нуждаят от никаква специална законова защита, според Урсула фон дер Лайен.
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дайте му автомат и да заминава на фронта.
3
6
 
2
 
! Отговори
Не че нещо преди 1 година
Да се счупи челюст с гола ръка не е чак толкова лесно дори за трениран боец. Възможно е разбира се, но е сериозно предизвикателство за ученик.
2
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Такова нещо през комунизъмъ не е ставало. Или всъщност никой не ви е уведомявал, когато е ставало.
1
2
 
25
 
! Отговори
Българ преди 1 година
Време е родители на деца до 18 год, да носят отговорност за действията на отрочетата си. Да не си пряко виновен за деянието на детето ти, ама ако те подложат на някакво наказание, ше обръщаш повече внимание на детето си и възпитанието му!