Училищен автобус предизвика верижна катастрофа в Силистра

Инцидентът е станал на оживен булевард в града
31 яну 2023 12:45, Красимир Ангелов
12
Училищен автобус предизвика верижна катастрофа в Силистра
Снимка: БГНЕС

Училищен автобус е предизвикал верижна катастрофа на оживен булевард в Силистра рано тази сутрин, съобщават от Областната дирекция на МВР.

При инцидента са нанесени материални щети на още три автомобила. Автобусът е ударил единия от тях в движение, а останалите са били паркирани по булеварда.

Превозното средство е на Общинското спортно училище „Дръстър“ крайдунавския град. В него е имало пътуващи ученици, но пострадали няма, съобщават от полицията в Силистра.

Водачът на автобуса е напуснал мястото на пътния инцидент, но е бил установен от полицейските служители. Пред тях той е заявил, че спирачките на превозното средство са отказали.

Отчетеното съдържание на алкохол в кръвта е под нивото – 0,18 промила.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Силистра шофьори на ученически автобуси карат бързо, не спират на пешеходните пътеки, пушат в автобусите. Има автобуси, които не са почиствании от начато на учебната година.Назначават хора с висок процент нетрудодпособност прекарали инсулти и инфаркти. Заплатите не са минимални, имат много други допълнителни материални стимули по - малко от педагогическия персонал, но и тне са лишени от нищо(пари за дрехи, храна, ходят на курорти по семинари и обучения с учителите.... Имат дебели връзки..
8
0
 
1
 
! Отговори
до 5 преди 1 година
не е избягал от мястото и да остави децата, тръгнал е с автобуса да ги остави до училище и се е върнал, разбрали недоразбрали и коментирате
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не видях някъде да се споменава че водача е пенсионер.Нима млади хора нямат здравословни проблеми.Те не сядат зад волана употребили наркотици и алкохол.
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Може ли да слагат пенсионери на такива рискови професии. Ами ако получи някой инфаркт или инсулт, докато шофира автобуса?!
5
1
 
4
 
! Отговори
Майка преди 1 година
Мен не ме интересуват здравословните им проблеми,пенсиите,искам детето ми да не се вози с такива шофьори.ще зачернят семейства,за тях не ми е грижа.
4
2
 
4
 
! Отговори
Фен на Вики Джъстис преди 1 година
Разбира се, че е виновен. Оставил е без надзор десетки деца, които е възможно да са пострадали при това. Отделно, както 2 каза за бягството от катастрофата. Този не трябва да помирисва свобода до края на живота си.
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На дъщеря ми училищният автобус го управлява един дядка на около 70 г. с диабет, има проблем със зрението, освен това е претърпял и инсулт, не е особено вменяем. Ама го държат, щото му е малка пенсията
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това че е избягал, когато след залавянето твърди че инцидентът е поради технически дефект е най-малкото подозрително. Бяга се от произшествие(което е престъпление), когато си гузен и знаеш че си управлявал в нарушение.
1
1
 
9
 
! Отговори
Питам преди 1 година
Може ли човек с решение на ТЕЛК да ка Ра училищен автобус.не е ли опасен за децата.това е в община Тервел.