Мъж загина, трима са ранени при катастрофа в Плевенско

Катастрофата е станала край село Обнова
14
Мъж загина, трима са ранени при катастрофа в Плевенско
Снимка: БГНЕС

Един мъж е загинал, а други трима са пострадали при тежка катастрофа в Плевенско.

Инцидентът е станал вчера, в района на село Обнова, на път Е-83, Бяла - София.

По информация от днес на пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Плевен, сблъсъкът е станал между два леки автомобила. Сигнал за инцидента е постъпил в полицията в 12:50 часа вчера.

Пострадали са 30-годишният водач, навлязъл в насрещната лента, и спътниците му - на 24, 18 и 36 години, жители на град Самоков. Съдействие за изваждане на пострадалите от огънатите ламарини на автомобила е оказано от екип на Районната служба "Пожарна безопасност и защита на населението" в Левски.

В тежко състояние и с опасност за живота в плевенска болница са настанени за лечение шофьорът и 24-годишният мъж. По-късно младият мъж е починал.

Водачът на другия автомобил - 64-годишен мъж от град Левски, не е пострадал сериозно. Алкотестът му е отрицателен.

По случая е сезирана Районната прокуратура в Плевен. Образувано е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
5
 
! Отговори
Васил Илиев ВИС-2 преди 1 година
Винаги като видя такива малoyмници да изпреварват насреща, пускам газта и се свивам почти плътно в банкета, дори да са относително далече и да изглежда, че имат място. Не съм от тия, дето дават газ и не се отместват. Живота ми е по-ценен от егото.
9
1
 
4
 
! Отговори
С 200 преди 1 година
Сигурно е слушал на Ивана "Бясно карай, на червено, направи за мене нещо откачено"
8
1
 
5
 
! Отговори
Risko isprever преди 1 година
Проблемът на рисковите изпреварвания е, че винаги си мислите, че има на къде да се свиете и да се разминете с колата отсреща, но когато наближите прекалено много отсрещния автомобил, той почва да завива и да ви избягва. В някои случаи завивате в една и съща посока в последният момент, което намалява шанса за корекция на маневрата с поне 50% и от там нататък се удряте челно. Това са най-фаталните инциденти. За това не се изпреварва, когато нямате достатъчно пространство, риска не си заслужава.
7
1
 
6
 
! Отговори
Краси преди 1 година
99,99% "навлезлият в насрещната лента" с четирима пътвици е с *** венци-"бразилец"!
6
1
 
8
 
! Отговори
Pepe преди 1 година
Дано да не ми се налага да научавам какво е да направиш тежка катастрофа. Конкретно за този път, всеки който е минавал знае че това е широк и прав, с километри път. На този широк и прав път има паметни плочи сигурно през 500м, какво племе сме да се самозатриваме по такъв нелеп начин?
5
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поддържана стара бегачка спокойно може да струва повече от дачията ти. Една Е30 в състояние е 15к, трябва да ѝ вкараш още 15к, за да прилича на нещо, може и 30к да вкараш. М-кови 36, 39 и 46 си държат цена. Добра 39-ка с в-осмак в състояние може да се продаде и за 50к, в мобиле.де и за повече.
4
0
 
8
 
! Отговори
Умрял в Катастрофа преди 1 година
И аз така си позволявах много и карах пиян и изпреварвах рисково, но от както умрях в една катастрофа смачкан в ламарините на моят дранголник, повече не правя така.
3
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тея по селата се избиха. Да те е страх да минаваш, особено нощем. Там са само за каруци
2
5
 
7
 
! Отговори
Hoqsan преди 1 година
Пътищата в него регион са ужасни! Движението е натоварено и можеш да видиш всичко от каруца с магаре до трактор и комбайн с прикачен инвентар.. сещате се в тази "ножица" какво друго има - малолитражки, стари "бегачки", дърти премиуми, *** цветни с бЕли бусове Форд Транзит, камиони, тирове... всичко т'ва гарнирано с нагънат асфалт, кратери и българската реалност носеща всичко след себе си...
1
14
 
2
 
! Отговори
Германов преди 1 година
Полицията на България Екзекутира Българи по поръчка на Главният Прокурор Иван Гешев и Румен Николов-Пашата! Мирослав Германов