Шофьорка блъсна на заден ход 85-годишна жена в Добрич

Тя е прегледана и освободена за домашно лечение с контузна рана на главата
31 мар 2023 00:15, Йоана Цонева
11
Шофьорка блъсна на заден ход 85-годишна жена в Добрич
Снимка: БГНЕС

Автомобил блъсна на заден ход 85-годишна жена, съобщават от Областната дирекция на МВР Добрич.

На 29 март, около 12:10 часа е получено съобщение за възникнало пътно произшествие на паркинг по ул. „Славянска“ в града.

Още по темата
Установено е, че лек автомобил „Джип“, управляван от 32-годишна жена, при маневра на заден ход удря преминаваща зад автомобила жена на 85 години. Тя е прегледана и освободена за домашно лечение с контузна рана на главата.


Предния ден микробус „Мерцедес“, управляван от 26-годишен мъж, при маневра на заден ход удря 53-годишен мъж. Пешеходецът е настанен в болницата в Добрич с охлузни рани, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Сашо преди 1 година
Доживотен затвор трябва за пяната друсалка!!!!
6
1
 
0
 
! Отговори
Granik преди 1 година
Пенсионното управление в Добрич харесва това
5
2
 
0
 
! Отговори
Дедо преди 1 година
Тия пенсии от 7 сутринта хукват по улиците и така цял ден , особено сега като им вдигнаха пенсиите. Сутрин не мога да закарам детето на градина,тия пенсионери навсякъде изскачат и пресичат неправилно.
4
1
 
0
 
! Отговори
По-зле преди 1 година
Ще става, защото всичко отдавна е на заден.
3
2
 
3
 
! Отговори
Виготура преди 1 година
Спирам на паркинга на Практикер Люлин и маневрирам бавно колата като съм пуснал аварийки. Оглеждам се на всички страни и тъкмо да завърша паркиранено някаква жена на средна възраст ми скача върху задната лява врата. Естествено с телефон в ръце. Е кажете ми как да ги пазим тези маллоуmни офцe?
2
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-мразя, като маневрирам на заден ход и някой да реши, че ще притича и 'някакси' ще го видя в последния момент. Камери, мамери, колата сама спира, но не може да се разчита на 100%. Ами какво правите на улицата бе алоооу, нали тротоари те са за пешеходците.
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
лек автомобил Джип и средно товарен TIR от 24 тона са категории от българския транспортен речник! А за другия блъснат е все пак по престижно да те блъснат с Мерцедес отколкото с някакъв Джип!