Километрични задръствания на АМ "Тракия" заради верижна катастофа

На места автомобилите са спрели, а разстоянието се минава за повече от 40 мин
4 юни 2023 18:15, Йоана Цонева
11
Километрични задръствания на АМ "Тракия" заради верижна катастофа
Снимка: БГНЕС

Верижна катастрофа е станала на автомагистрала "Тракия" при 135 километър в посока София, информира Агенция "Пътна инфраструктура".

Все още не е ясно дали има пострадали. Заради пътнотранспортното произшествие временно е ограничено движението в изпреварващата лента, което затруднява движението. Трафикът се осъществява в активната и аварийната ленти и се регулира от "Пътна полиция".

Километрично задръстване се е образувало и в друга част на АМ "Тракия"- от пътния възел Вакарел до 14-ия километър преди входа на столицата.

Причината за това е ремонт- подмяна на мантинели. На места автомобилите са спрели, а разстоянието се минава за повече от 40 мин, информира БНТ.

Задръстване има и в посока Бургас.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
5
 
! Отговори
ПорЦелан преди 10 месеца
Ние се прибирахме с жената от Велинград. Аз карам с Waze и приложението ми каза да свия към Вакарел. Минах през Нови Хан и излязох пак на магистралата след Равно поле. Никакви проблеми.
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
естествено, че ще има катастрофи, като има *** ремонти, на които няма нито един работник. само дето затварят лентите. няма никаква полиция да ръководи движението. отклоняваш се през вакарел и нови хан и там същата лудница. бюджета не бил гласуван по-рано, бла-бла и затова вечно лятото се ремонтира. поне вечер да се прави това. от апи ни се подиграват постоянно.
6
2
 
6
 
! Отговори
Fool преди 10 месеца
До 7 - какво общо има цената на колата и заплатата с това, че дясната лента и за каруци не става? Аз имам кола която мога да поддържам, но не стъпвам в дясна лента защото е разбита. Това, че може някой да си поддържа колата не значи, че на всяко пътуване трябва да я ремонтираме защото пътищата ни са тоталка. Коментара ти е толкова не стойностен, че думи нямам.
5
3
 
4
 
! Отговори
Друс друс преди 10 месеца
Ами дясна лента и по Хемус, и по Тракия е почупи колата, ще карат всички, че иначе на майстор и отиде половин заплата
4
1
 
3
 
! Отговори
силно учудЕна преди 10 месеца
Е как така все се нанизват на верижка?!
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Пак някой майстор на шофирането се е проявил. Не бих имал против да се самоубиват подобни slab.ouмници, но да съжаление гинат и абсолютно невинни хора покрай тях...
2
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Когато всичко живо кара в лява лента е така, от много акъл. Когато се научи българинът да кара в дясна лента и само при изпреварване да отива в лявата, може и да се променят нещата.
1
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Голям зор да пътуват