Пребиха с бокс 18-годишен

Побойниците са от фамилия, която тероризира селото
Обновена: 8 юни 2023 10:46 | 8 юни 2023 10:42, Стела Стоянова
49
Пребиха с бокс 18-годишен
Снимка БГНЕС

18-годишен младеж е пребит с бокс в самоковското село Марица. Нападението е извършено миналия петък. Ивайло Рангелов и приятелите му се събрали навън, когато към тях се присъединили местни представители на фамилия, която отдавна тормози жителите на селото.

„Удрят шамари на хората, които не са от селото. Това е ежедневие тук”, разказва Рангелов пред Нова тв.

Ивайло и приятелите му решават да се приберат. В този момент след тях тръгват нападателят и братовчед му. Компанията стига до автомобила на 18-годишното момче. То отказва да качи в колата нападателя и братовчед му под претекст, че няма място. Тогава двамата мъже пребиват Ивайло с бокс. Той е с множество синини и подутини по лицето, счупен нос и клатещи се зъби.

Нападателите са установени, но все още не са задържани, въпреки че това не е първото им провинение.

„Мен ме биха без причина. Бяха пияни. Имах лека телесна повреда. Подадох жалба в полицията, но нямаше свидетели и нищо не се случи”, разказва един пострадалите.

„Бих искал да призова всички отговорни институции да вземат отношение и да се задействат”, призова кметът на селото.

Фамилията обитава незаконни постройки, които въпреки заповедта да бъдат съборени, все още си стоят хнепокътнати. Според разкази на очевидци притежават оръжия, шофират без редовни документи, с превишена скорост и в нетрезво състояние. Местните подготвят подписка за изселване на фамилията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: бокспобой
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
1
 
! Отговори
. преди 10 месеца
До Съдията Дред: За теб и за мен - прав си. Но за общия случай не си. В района където съм за повече от 5 години кражбите са 0. Дори не смеят на разходка да дойдат извънземните. Но има райони с много силни ***, зад които стои някой голям с костюм. Там Бог е далеч. Виж видеото по-долу. Живи и здрави!
29
0
 
3
 
! Отговори
Съдията Дред преди 10 месеца
До . Напротив мекушавецо... Напротив.Имаме си ги и в нашето село. Само че при нас не смеят. Преди около 6г. двама от тия отровиха кучето и отрабиха на чичо ми къщата. И при нас няма полиция. С чичо ми и брат ми ги намерихме още на следващия ден. В багажника и в мазата. Нямаш си и представа колко е възпитателен метър градински маркуч... Имаше закани и за убийство... и палежи.Още сме живи. А в селото ни кражбите намаляха. Така че от теб и съселяните ти зависи тия дали ще грабят или ще са кротки.
28
0
 
2
 
! Отговори
. преди 10 месеца
до Съдията Дред: Онея са нуправляеми. На 2 ракии идват и те опъвaт пред жена ти и децата. И да няма повод - ей така, за идеята. 5 човека. Това дето го мислиш от панелката, там на село не върви. Друго е. Толкова ти е акъла. На 7-ми юни по Нова даваха репортаж със заглавие "Мъж умишлено блъсна и влачи автомобил на общински съветник в Антоново". И това в центъра на града, камерите снимат и на индивида не му мига окото. Идея нямаш къде се намираш.
27
0
 
12
 
! Отговори
Съдията Дред преди 10 месеца
Да живееш в село обитавано от такива пу***вци / да *** извинява Хелзинкския комитет/ които тормозят хората там от години и да ходиш невъоръжен ? А и да допуснете 30 дж**гала да съсипват живота на 300 + човека??? Е те това не мога да го разбера. Организирайте се и направете така че те да молят да бъдат изселени. Българи ли сте или мекушавци ?
26
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До НЕЗАКОННИ КЪЩИ Нали знаеш какъв е най-лесният начин за справяне с незаконните къщи? Повечето българи обаче не знам защо избират най-трудния начин - жалват се така, както повелява законът и ако все пак успеят да изселят обитателите на такива къщи, общината на новото място ще е длъжна да им осигури жилища. За българите обаче все не идва ред за общинско жилище. Но ако изгори нещо незаконно, тогава никой с нищо не им е длъжен, защото изгорялото нещо никъде не е регистрирано като имот.
25
1
 
10
 
! Отговори
Данъкоплатец преди 10 месеца
колко от членовете на тази фамилия плащат данъци? А колко от тяхполучават социални помощи и детски надбавки и какъв е общият сбор от тези суми месечно? Ако обществото ни е справедливо, въз основа на тези двацифрови показателя ще се реши кой на кого да удря шамари само като го срещне, без друг повод. Само че близо 79 години вече живеем в ситуация, в която справедливостта отсъства и законите са нагодени така, че да толерират и дундуркат лyмneнuтe.
24
0
 
6
 
! Отговори
Стоян преди 10 месеца
Това държава ли е БЕ ?? *** !!
23
0
 
7
 
! Отговори
братя мангасариян преди 10 месеца
е страхотно трио от близкото минало
22
0
 
15
 
! Отговори
Работата стана преди 10 месеца
Пролетарии от всички страни - въоръжавайте се! Посред бял ден в автобус на градски транспорт една алкохолна напитка препасал боен пистолет на късите *** и се оглежда гордо и с превъзходство! А родната полиция ни пази?!? В задачата се пита - това държавата на българите ли е???
21
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Къде се живее безопасно въобще?!?
20
4
 
19
 
! Отговори
Брокер преди 10 месеца
Елате на село на спокойствие! Къщите са само 150 хиляди евро!
19
0
 
8
 
! Отговори
SS преди 10 месеца
До 16 IQ Ами да го бият тогава ! Всеки сам се грижи за собствената си сигурност !Аз лично предпочитам двама да ме съдят отколкото 4-*** да ме носят с краката напред !
18
4
 
9
 
! Отговори
Урсула преди 10 месеца
Откъдя има пари за БМВ на 18 г. :)))
17
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Затова се иска емиграция. Тази държава не се търпи. Явно тук българи не се искат.
16
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Вие си се възмущавайте още! Това го дават в национален ефир и резултатът пак ще е никакъв.
15
0
 
26
 
! Отговори
НЕЗАКОННИ КЪЩИ преди 10 месеца
КАЖЕТЕ НАПРАВО ЧЕ СА ОТ "УЯЗВИМИТЕ ГРУПИ "
14
1
 
11
 
! Отговори
SS преди 10 месеца
Що не си е носил нещо за самозащита ? В тия времена на ,,демокрация" това е абсолютно задължително и нормално!
13
1
 
4
 
! Отговори
SS преди 10 месеца
Що не си е носил нещо за самозащита ? В тия времена на ,,демокрация" това е абсолютно задължително и нормално!
12
1
 
18
 
! Отговори
Софиянец преди 10 месеца
Тези престъпници да се вкарат за максимален срок в затвора! Преди време един съученик го пребиха с торбички с пясък. Без причина. Почина момчето. Голяма трагедия беше.
11
10
 
14
 
! Отговори
Красимир Петрофф!! преди 10 месеца
Нали искахте демокрация и евро.ейски ценности - ето ви! Едно време това не се случваше през "лошия" социализъм!!!