Златко Баретата дойде на погребението на Ангел Христов

Изпратиха "брат Галев" с червен килим и 17 венеца
Обновена: 8 юни 2023 14:37 | 8 юни 2023 14:37, Стела Стоянова
93
Златко Баретата дойде на погребението на Ангел Христов
Снимка БГНЕС

Със 17 венеца от бели и червени рози  погребват днес Ангел Христов, известен като Геле от Братя Галеви. На погребението в град Дупница дойдоха Златко Баретата, Васил Капланов - Каплата, жената и приятелката на Пламен Галев, съобщава "24 часа".

Двама охранители изведоха Златко Баретата от църквата, където беше поклонението на Геле. Той мина през репортерите и каза "Нищо няма да говоря", след това се качи в "Ауди".

Дойде и бившият кмет на Дупница Атанас Янев, на когото двамата Братя Галеви бяха официални съветници и сегашният зам.-председател на Общинския съвет Йонко Гергов, който е и адвокат на Ангел Христов по делото с КПКОНПИ. Адвокат Емил Велинов, който защитаваше Галеви по делото за рекет и изнудване и действащият зам.- кмет на общината Крум Милев.

Още по темата

Поклонението е в храм "Св. Георги" в град Дупница. Близките на Геле са резервирали целия паркинг пред храма, а на стълбите пред църквата бе постлан червен килим.

Пред храма бяха наредени 17 венеца с цветя. "Брат мой", "Братко наш" и "Приятелю" бяха изписани на цветята. Венецът от децата на Геле е с бели рози, а от семейството - с червени.

В града има засилено полицейско присъствие.

Все още се проверява как точно се е завърнал Ангел Христов в страната, след като е издирван с червена бюлетина от Интерпол, мистерии има и около смъртта му.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
златомир златко
66
0
 
1
 
! Отговори
Zzzzzzz преди 10 месеца
Много рев за една мутра . Да им имам евроатлантическите ценности на политиците и навременната работа на МВР и Интерпол . Държавата е брак и се управлява от Козяк ,а какви са ни вътрешните проблеми никой не го интересува. Отново на мода са ретро мутри и нео мутри .
65
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Що ни занимавате с некви мутри? Да умират там всички. Дреме ми. Тия които останаха живи одъртеха и изглеждат нелепо. Айде закопайте го и да се приключва.
64
2
 
20
 
! Отговори
Паню Баирски преди 10 месеца
По-добре не пишете нищо за тия отре-ки, те не заслужават внимание, а само презрение.
63
10
 
0
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 10 месеца
Жалко за децата...да са живи и здрави..ако са били там и тях са щели да избият....Радев не признава децата.. чисти следи наред..
62
0
 
12
 
! Отговори
погребение преди 10 месеца
Защо пропускате адвакат Мая Манолова ?
61
0
 
7
 
! Отговори
no justice преди 10 месеца
браво! само, където няма кой да го закопчае и него...
60
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Последно време стана модно разни мутри да биват обявени за мъртъвци, а всъщност да рецитират като "защитени свидетели" пред спец съдилищата... Големи мъже са докато 0пре яйце у гъз0. После стават певици... Нямат нищо общо нито с Камора нито с Триадите... По простата причина, че у нас и мафията е повреден чарк на службите, а не е възникнала както в Италия или Китай... От друга стран може и да е гиберясал наистина- ако е презобил или предрусал със синьо хапче
59
1
 
9
 
! Отговори
Представете преди 10 месеца
Си празен ковчег, никой не си е взел сбогом с тленните останки. Носят нещо тежко което прилича на тоз бандите по лице, но никой не знае ....с толкова пари не само ДНК експертизата можеш да смениш но и погребението си да инсценираш. Доктора набързо направил смъртният акт, само тарикатлъци. Може и наистина да е той. Щом другите мутри го изпращат в знак на почит. Но който го е утепал, или е във властта или много високо, за да мълчи.
58
1
 
21
 
! Отговори
истина преди 10 месеца
МУТРИТЕ СЕ ИЗПРАЩАТ В ОНЯ СВЯТ ..... ИНТЕРЕСНО ВСИЧКИ МУТРИ СА МИЛИЦИОНЕРИ пардон полицаи,,ЗНАЧИ МВР НА БЪЛГАРИЯ СА УБИЙЦИ РЕКЕТЬОРИ БИЯЧИ И СОБСТВЕНИЦИ НА ФИРМИ ,,НО ВСИЧКО НОСЯТ ПРИ БОГ....
57
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ама Златко Баретата още ли е жив бе, от няколко години никоя мисирка нищо не е писала за него, до днес си мислех, че се е споминал ?
56
0
 
10
 
! Отговори
Абе този наистина преди 10 месеца
ли е мъртъв ? Казаха ми, че никой не е ревал и ковчегът е бил "запечатан" като мярка против проказа ? Това истина ли е с ковчега, някой тук има ли свидетел ?
55
0
 
1
 
! Отговори
Карамацки преди 10 месеца
три магистрали и трефка за монаха , балончета с газ и похода на безсмъртния спец
54
0
 
14
 
! Отговори
ех преди 10 месеца
бе два пъти четох статията но ми убягва името на мая . умишлено ли са го пропуснали в списъка с присъстващите ?
53
4
 
22
 
! Отговори
бай работник преди 10 месеца
На цялата погребална процесия трябва 20 кг тринитротолуол. Така се лекува тази "прослойка" от обществото!
52
2
 
7
 
! Отговори
хамстера 2 преди 10 месеца
Така става с куките . Семейство и после гробища
51
3
 
11
 
! Отговори
венценосец преди 10 месеца
"Брат мой", "Братко наш" и "Приятелю" :) айде сега е ваш ред .
50
2
 
2
 
! Отговори
сбк преди 10 месеца
видях на пзара, не е умрел . ти кат четеш да не умреш . купи си ягоди и за брат му . направи селфи и бега.
49
3
 
11
 
! Отговори
ПроСоТо преди 10 месеца
Ама много ЛЪСКАВА тая "катафалка" бре!!...Обикновено тъгата се изразява със ЧЕРНО "превозно средство" !...Дали всъщност не ПРАЗНУВАТ нещо?..Например покриването на бандюгата като го обявяват за мъртъв ?..Демек:..-"Ангел Ристьов у муртав,прекратете издирването!"...?..Не се учудвайте!..Самият Чарли Харпър си призна в един епизод,че публикува "некролога" си във вестниците за да се отърве от хора,на които дължи пари..
48
3
 
8
 
! Отговори
до 53 преди 10 месеца
Можеше все пак да уточниш, че дава въпрос за такива от ГЕРБ