Скорпиони нападат в Survivor

Битка ще реши кое племе ще оцелява на самотен остров
Обновена: 16 сеп 2014 12:40 | 16 сеп 2014 11:58, Александър Попов
9
Скорпиони нападат в Survivor
Снимка: bTV

Тази вечер зрителите на "Survivor: Камбоджа" ще станат свидетели на една от най-важните битки между представители на племената на звездите и феновете. Тя ще реши кое племе ще се настани в лагер с удобства, в което е осигурен навес, храна и инструменти. Загубилият битката ще отиде със съотборниците си на самотен остров, където оцеляването е далеч по-трудно.

Освен със загубата победеното племе ще трябва да се справи и с други несгоди. Късно през нощта участниците ще установят по най-болезнения начин, че островът е пълен със скорпиони. Един от участниците ще усети жилото на един от тях, но бързата намеса на парамедиците ще сведе животозастрашаващото отравяне до лек дискомфорт, издават продуцентите.

Четирите свещени елемента за кхмерите - земя, вода, въздух и огън, ще бъдат вплетени в първото изпитание за племенна неприкосновеност в играта. Индра - богът на войната, на бурите, гръмотевиците и мълниите, ще бъде символът на спасението в Survivor.

Снощи бяха представени участниците в шоуто, като сред известните личат имената на маркетинговия директор на Берое Ваня Джаферович, певеца Крум, лекоатлетката Ива Пранджева, бившия футболист Светослав Бърканичков, Станислав Илиев - Финдо, както и семейство Агонцеви - Антон и Дияна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: Survivor
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
явно скорпионите са критици и имат естетичен вкус за разлика от доста хора.
6
0
 
1
 
! Отговори
alkap преди 9 години
който не уре от дизинтерия и тиф печели
5
2
 
2
 
! Отговори
AZ преди 9 години
НА ФОНА НА ПЪЛНАТА ТЪПНЯ КОЯТО БЛИКА ОТ НАШЕНСКИЯ ЕФИР , ТОВА Е НАЙ-МАЛКО *** НА ФОНА НА БИГ БРАДАРА И ТВА ДРУГОТО ДЕТО ПЕЯТ . ТРАГЕДИЯ
4
0
 
6
 
! Отговори
Петър Василев Петела преди 9 години
Каква поредна сървайварска драма, уважаеми зрители! Какво мъжко единоборство! Скорпионът е нападнал от очевидна, макар и тънка засада. Явно скорпионът не притежава добра линейна скорост, когато не върви, наистина не върви.
3
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Самотен остров с хотел и 100 човека снимачен, режисьорски, продуцентски, медицински и т.н. екип... :D
2
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боли ***.
1
5
 
22
 
! Отговори
Momo преди 9 години
Не знам какво се палите толкова по това шоу. Всичко е на запис!