Стреляй! ХаХаХа провокира зрителите с уестърн

Куршумите ще валят на 15 декември
1
Стреляй! ХаХаХа провокира зрителите с уестърн
Снимка: ХаХаХа Импро Театър

На 15 декември, понеделник, на Голяма сцена на Учебен драматичен театър при НАТФИЗ ще можете да станете част от най-новото от ХаХаХа – импровизиран уестърн с участието на публиката.

Следвайки основния принцип в импровизационния театър – актьори и публика заедно да създават случващото се на сцената, какво ще се случи в този уестърн избира зрителя. Хубавото е, че ако някой не им хареса - могат да стрелят. Едно е сигурно - ще валят куршуми...

Зад представлението стои имената на продуцента Еньо Муриконе и режисьора Ж. Дурангов. В стрелбата със специалното участие са Драгомир Симеонов, Ивайло Рогозинов, Петър Мелтев, Живко Джуранов, Тони Карабашев, Васил Бовянски, Александър Митрев, Владислав Виолинов и Алиса Атанасова.

Билетите са в продажба и могат да бъдат закупени от касата на НАТФИЗ и в мрежата на www.ticketplus.bg. Цените са от 6 до 15 лева.

В деня на представлението билети ще могат да се купуват само на касата на НАТФИЗ след 15.30 часа, като ще струват по 10 и 15 лева.

ХаХаХа е първата професионална трупа за импровизационен театър в България. Създадена e през 2009 година и има стотици представления на всевъзможни локации в Европа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: ХаХаХа Импро Театър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
0
 
! Отговори
жж преди 9 години
ЕЕЕ стига глупости и простотии