"Страх" в Младежкия театър

Кукленият спектакъл за възрастни на 26 март
19 мар 2015 13:52, Александър Попов
0
"Страх" в Младежкия театър
Снимка: PR

"Страх" със сигурност е една от най-провокативните, зрелищни и ефектни куклени постановки за възрастни, дело на режисьорката Веселка Кунчева.

Спектакълът стъпва на голямата сцена в Младежкия театър на 26 март, четвъртък, от 19:00 часа.

С цели четири номинации за "Икар" спектакълът, който е част от афиша на Старозагорския Кукления театър, ще гостува за втори път в София, след успешния си дебют в същата зала през декември миналата година.

Тогава "Страх" се игра пред препълнен салон и получи отличните отзиви на публиката, далеч преди да дойдат номинациите за "Икар".

"В "Страх" разглеждаме историята на един човек, който е принуден да се върне назад в миналото си и да анализира изживения си живот. Това е спектакъл за страховете в нас. За това как можем, но всъщност не можем да се справим с тях. За това, което се опитваме да преодолеем, но не преодоляваме. За това, което можем да бъдем, но не успяваме. За това, което искаме да бъдем, но не сме", казва режисьорът и автор на постановката Веселка Кунчева.

В главната роля ще видим актьорът Георги Спасов, а в неповторимата атмосфера и усещане на спектакъла ще ни потопят още девет души от трупата на Старозагорския Куклен Театър.

Сценографията е дело на Мариета Голомехова, а музиката - на Христо Намлиев.

Билетите за "Страх" на 26 март в Младежкия театър могат да бъдат закупени от Касата на театъра.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари