Големият Bullshit продължава

Спектакълът на Васил Спасов - откровено към честността
21 май 2015 11:18, Петя Славова
0
Големият Bullshit продължава
Снимка: Нов театър НДК

Спектакълът на Васил Спасов "Големият Bullshit" има още две дати на сцената на Нов театър. Може да се гледа на 21 май от 19.30 часа и на 2 юни.

 В написването на текста на пиесата участват всички актьори, които играят в нея. Благой Бойчев, Димитър Живков и Ирина Андреева го създават, заедно с Васил Спасов, като го базират на собствените си наблюдения и житейски опит.

Историята разказва живота на учителка, лекар и журналист – млади и интелигентни, които са събрани на сцената по невинен повод – празнуват купуването на нов апартамент. Между смешното и тъжното се разиграват познати сюжети в познати теми – приятелство, любов, лъжи. Непознато е усещането, което предизвикват въпросите, които постановката задължава своята публика да си зададе.

Създаден така, че лесно да се припознаете в някой от героите, Големият Bullshit пита – възможно ли е днес, в динамиката на съвремието да съществуват човешки отношения без лъжи. Изследва нереалистично ли е да бъдем честни към себе си и другите и какви са причините за това.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари