"Много шум за нищо" из България

Турнето на Театър "Българска армия" тръгва от Варна
16 юни 2015 10:43, Петя Славова
0
"Много шум за нищо" из България
Снимка: ТБА

Броени дни остават до старта на голямото лятно турне на Театър „Българска армия” с една от комедиите на Уилям Шекспир – „Много шум за нищо”. Публиката в 9 български града (Варна, Балчик, Генерал Тошево, Несебър, Бургас, Елхово, Свиленград, Казанлък и Русе) ще има удоволствието да се потопи в сюжета на история започната от Шекспир през 16 век в Месина – за млади хора, обладани от любовно чувство и еротика, само-оплитащи премеждията си, откриващи взаимност и накрая укротени с щастие и в брак.

Създаден под режисурата на носителя на „Икар” за Цялостно творчество – Красимир Спасов, спектакълът забавлява, вдъхновява, разсмива и въодушевява своята публика вече 18 театрални сезона.

Над 200 000 зрители са се любували на майсторството в изпълнението на няколко актьорски екипа, които си предаваха образите на влюбените в известната пиеса. В този спектакъл изгряха звездите на Иван Радоев, Стефания Колева, Камен Донев, Георги Къркеланов, Иван Ласкин, Анастасия Ингилизова, отбелязват от театъра.

Турнето стартира от Варна - на 1 юли, гр. Балчик – на 2 юли, гр. Генерал Тошево на 3 юли, а на 4 юли ще посетим и завладяващия Несебър. На 6 юли ще играем в гр. Бургас, на 7 юли в гостоприемното Елхово, а на 8 юли в Свиленград.

Финалът на тазгодишното лятно приключение е в Казанлък (9 юли) и ден по-късно в Русе.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари