Вергов, Бахаров и Карамазов разказват за приятелството

С автографи и спомени "Трите мечки" закриват театралния сезон
Обновена: 23 юни 2015 15:26 | 23 юни 2015 15:07, Петя Славова
0
Вергов, Бахаров и Карамазов разказват за приятелството
Снимка: threebears.bg

За последно за този сезон известните актьори, нарекли си продуцентската компания "Три мечки"  (threebears) Юлиан Вергов, Захари Бахаров и Владимир Карамазов ще играят спектакъла си "Арт" в Сатиричния театър.

Представлението ще се случи на 28 юни, а зрителите ще имат шанс да се срещнат с тримата актьори след спектакъла. Те ще разкажат весели случки за тяхното приятелство и за изкуството, като как да го съхранят във времето. А зрителите ще имат възможността да задават въпроси, да получат личен автограф и да се снимат за спомен с любимия си актьор. Срещата-разговор ще е веднага след края на представлението във фоайето на Сатиричния театър.

Подобно събитие с актьорите имаше и по време на второто издание на европейската инициатива Нощ на театрите миналата година. Такива съпътстващи театралните постановки акции са част от европейската стратегия за сближаване на театъра и неговите публики и се радват на голям интерес.

Юлиан, Захари и Владо са приятели от 15 години и от също толкова години са заедно на театралната сцена. Героите в „Арт“ също са дългогодишни приятели. Марк, Серж и Иван стигат до дълбоки откровения и прозрения, провокирани от модерното изкуство и от темпераментните си характери.

За „Арт“ режисьорът Антон Угринов споделя: „Аз, Владо, Юли и Захари - вероятно няма да направим най-добрата версия на “АРТ” на земята, може би няма да бъде и най-модерната, но аз знам, че това представление ще се различава от всички останали представления на “АРТ”, които се играят или са играни. И то ще се различава в едно. Само в едно, но струва ми се на мен, нещо много важно, много ценно. Тази вечер вие няма да гледате трима актьори на сцената, а трима приятели...”
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари