"Большой Московский Цирк" идва в България

Реквизитът за космическото им шоу тежи цели 15 тона
10 ное 2015 14:52,
24
"Большой Московский Цирк" идва в България
Кадър: YouTube

За първи път в България ще гастролира "Большой Московский Цирк" със свръхтехнологичната си програма "UFO", съобщиха организаторите от "Degris events".

Двучасовите представления в България са на 5 март в "Арена Армеец" в София и на 8 март в "Арена" Русе.

"UFO" е шоу, чийто сюжет се развива на борда на огромен космически кораб. Неволен гост на кораба се оказва човек от планетата Земя, похитен от обитателите на чужди галактики.

Попадайки на кораба, пленникът се запознава с извънземни. Зрителите на това фантастично цирково шоу могат да очакват приключения, полети на космически кораби и неидентифицирани летящи обекти под купола на цирка, срещи със загадъчни същества, циркови номера на ръба на човешките възможности в изпълнението на акробати, гимнастици, жонгльори, клоуни и други артисти.

Част от програмата са авторска музика, изпълнена от оркестър, опасни каскади на височина 20 м, невероятни светлинни и лазерни инсталации, съвременни звукови и видеотехнологии, създаващи дълбоки пространствени усещания за космически полет, планетарни образи и галактически пейзажи.

Някои от участниците са сестрите Людмила и Тамара Титченкови - едни от най-високите жени в света, Виктор Кочкин - участник в закриването на Параолимпийските игри в Сочи, най-гъвкавият човек в Русия - Алексей Кузмин, клоунът Адам Талин - представител на една от най-старите циркови династии, и много други.

Общият брой на хората в тази мащабна продукция превишава 100 души, а реквизитът, нужен за построяването на сцената и космическия кораб, тежи 15 тона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А във варна или да си чакаме нашата "Арена" и тогава ли?
2
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
а Плевнелиев какво казва по въпроса? Питал ли е вече американския посланник дали да не забрани цирка или сега ще го пита?
1
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
45 години комунизъм 45 години Цирк