Музикалните кино шедьоври на Джон Уилямс в зала "България"

Диригент на спектакъла е Максим Ешкенази
11 ное 2015 11:32, Петя Славова
0
Музикалните кино шедьоври на Джон Уилямс в зала "България"
Снимка: Фортисимо Фамилия

Музиката на легендарния Джон Уилямс – американски композитор, превърнал се в икона на филмовата музика по света може да чуем на 27 и 28 ноември от 19.00 часа в зала "България.

Мултимедийният спектакъл "С музиката на Джон Уилямс" ще срещне българската публика с едни от най-значимите му музикални произведения за кино.

От големия екран ще звучат холивудски хитове, станали отдавна класика - “Междузвездни войни”, “Индиана Джоунс”, “Хари Потър”, “Супермен”, “Спасяването на редник Райън”, “Сам вкъщи”, “Джурасик парк”, Далече, делече”, “Спискът на Шиндлер” и много, много други. 

Концертът е посветен и на предстоящата премиера на епизод 7 от космическата сага „Междузвездни войни: Силата се пробужда” през декември 2015.

Диригент ще бъде Максим Ешкенази, който ще поведе публиката на музикално и визуално пътешествие в една далечна кино галактика заедно с музикантите от Софийска филхармония. За финал на концерта екипът на Фортисимо Фамилия е подготвил специална изненада за всички фенове на фантастичната сага – “Междузвездни войни”,

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари