Актьорът Матю Пери дебютира като драматург

Чандлър от "Приятели" написа "Краят на копнежа"
11 фев 2016 13:37, Петя Славова
1
Актьорът Матю Пери дебютира като драматург
Снимка: архив, Reuters
Той стана известен като Чандлър Бинг от сериала "Приятели". Матю Пери реши да пробва и таланта си на драматург и дебютира като такъв на лондонския Уест Енд с черната комедия "Краят на копнежа", предаде Ройтерс.
 
Освен автор на пиесата, 46-годишният Пери е и част от актьорския състав, допълва БТА. Постановката е режисирана от британеца Линдзи Познър, с когото американският актьор преди е работил над продукцията "Сексуални перверзии в Чикаго" на Уест Енд през 2003 г.
 
Пиесата "Краят на копнежа" на Матю Пери фокусира вниманието върху четирима души, подложени на житейски натиск с навършването на 40 години.
 
Броени дни след премиерата на "Краят на копнежа" в лондонския театър "Плейхаус", Матю Пери разказва за дебюта си като драматург в интервю за Ройтерс.
 
"Исках самият аз да напиша нещо, тъй като никога преди това не съм го правил. В съзнанието ми се започнаха да се оформят монолози. Осъзнах, че пиша пиеса. Според сюжета героите Джак, Стефани, Джоузеф и Стиви са "изгубени души, търсещи смисъла на живота". Пиесата изобилства от ругатни, но изглежда на британската публика й харесва", казва Матю Пери.
 
Представленията на "Краят на копнежа" в Лондон ще се играят до 14 май.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бездарен, но успял актьор - само като му видя името в някой филм-не гледам