Да срещнеш Джуд Лоу

Възможно – в театъра в Лондон
11 май 2016 15:22, Петя Славова
1
Да срещнеш Джуд Лоу
Снимка: архив, Reuters
Джуд Лоу се готви да се завърне на лондонската театрална сцена в постановка, адаптирана по филма "Натрапчивост" на Лукино Висконти, съобщи Контактмюзик.
 
43-годишният актьор ще е звезда в постановката в театър "Барбикан" в британската столица следващата година.
Това ще е първата му поява на лондонската театрална сцена от повече от 20 години - той взе участие в постановка на старогръцката трагедия "Йон" на Кралската Шекспирова компания през 1995 г.
 
Постановката на театралната версия на "Натрапчивост" ще е дело на театралния режисьор Иво Ван Хов. Миналата седмица неговите бродуейски постановки на пиесите на Артър Милър "Поглед от моста" и "Тежко изпитание" получиха общо 9 номинации за награди "Тони".
 
Джуд Лоу увери, че с нетърпение очаква да работи заедно с Ван Хов. "Чух много хубави неща за него - каза актьорът. - След като гледах постановките на "Поглед от моста" в театър "Йънг Вик" и на "Антигона" в "Барбикан", си дадох сметка, че за мен ще е страхотно предизвикателство да работя заедно с Ван Хов."
 
Филмът на Висконти "Натрапчивост" от 1943 г. е базиран върху книгата "Пощальонът винаги звъни два пъти" на Джеймс М. Кейн. "Радвам се, че ще се завърна на сцената в "Барбикан" след 22-годишно отсъствие, за да се превъплътя в образа на Джино, обезсмъртен във филма на Висконти", отбеляза Лоу. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Видях го, снощи пихме ракия и се умлатихме като бурсуци, бяхме леш на талпа, на сутринта он си замина за Лондон.