Трите мечки Бахаров, Вергов и Карамазов из България

Триото гръгва на турне в 15 града
31 май 2016 13:22, Петя Славова
1
Трите мечки Бахаров, Вергов и Карамазов из България
Снимка: „Три Беарс Ентъртеймънт“

18 представления в 15 български града са включени в програмата на голямото лятно турне на "Три Беарс Ентъртеймънт" – продуцентската компания на Юлиан Вергов, Владо Карамазов и Захари Бахаров.

Театралният тур започва в края на май и ще продължи почти месец. По време на турнето ще има и две участия на театрални фестивали – на 4 и 5 юни „Дакота“ ще направи своя дебют на Международния театрален фестивал „Варненско лято“, а на 29 юни – на фестивала „Звезди на театъра“ в Разлог.

Пиесата на топ драматурга Жорди Галсеран разказва за неочаквания обрат в подредения и перфектен живот на главния герой Иполит Харама.

След две седмици в кома, той започва да сънува кошмари, а те, един по един, за­по­ч­ват да се случват. Светът му постепенно започва да гу­би своите очертания и никой не може да разбере къде свър­шват сънищата и откъде за­­почва реалността.

Най-касовата комедия на продуцентската компания – „Спанак с картофи“ на Золтан Егреши, ще зарадва театралните почитатели в Панагюрище, Петрич, Пловдив, Стара Загора, Казанлък, Карлово, Пазарджик, Плевен и Варна.

Представлението „влиза“ в съдийската стая преди и след футболния мач и по време на почивката между двете полувремена, за да „изкара“ на бял свят неподозирани до този момент емоции и чувства.

Пак за трио, но на дългогодишни приятели, разказва „Арт“ на Ясмина Реза. Марк, Серж и Иван стигат до дълбоки откровения и прозрения, провокирани от модерното изкуство и от темпераментните си характери. „Арт“ ще видят зрителите в Кюстендил, Добрич, Разград, Кърджали, Пловдив и Асеновград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
3
 
! Отговори
Оху преди 7 години
Аз мислех станали са вече хора,а те още мечки били... :)) Няма ли да се очовечават вече,има ли шанс да проходят и да пропеят?