След 10 години: Виктор Калев се завръща в театъра

Представя авторския спектакъл "Грамофонът"
20 юни 2016 12:01, Александър Попов
10
След 10 години: Виктор Калев се завръща в театъра
Снимка: АВА

Виктор Калев се завръща на театралната сцена след десетгодишно отсъствие с автобиографичния спектакъл "Грамофонът". Премиерата му ще бъде в Летния театър в Бургас на 27 юни.

След тази дата той ще бъде представен във Варна на 6 юли във Фестивалния комплекс, в Добрич на 7 юли в Драматичния театър и в Плевен на 20 юли в летен театър "Кайлъка".

"Грамофонът" е спектакъл, изграден върху лични истории на актьора и популярни песни на български изпълнители. Текстовете са написани от Ваня Щерева, а аранжиментите са направени от Дани Милев, който ще съпровожда на сцената Виктор Калев заедно с музикантите от Дани Милев бенд.

"Ще бъда себе си в това представление. Но едновременно с това ще изиграя около 30 различни хора, ще изпея около 20 песни с гласовете на оригиналните им изпълнители. Без грим и перуки. Иска ми се всеки да може да припознае своите вълнения в този спектакъл", надява се Виктор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
виктор най-после поумня.дано няма наистина някакъв обсебващ договор с мистър учиндол!
8
2
 
39
 
! Отговори
Истината преди 7 години
Учиндолския жентълмен не го пуска, обвързал го е с безумни договори и го чакат още по-безумни неустойки! Само който си е имал вземане-даване с "Дългия" знае каква мpъсна cвиня е тая тахтаба и колко отмъстителна! Дано Виктор Калев успее юридически да си завоюва независимостта и да ни радва с таланта си час по-скоро!
7
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То, изкуството все пак трябва да е свързано до някаква степен и с морала.
6
3
 
53
 
! Отговори
VALL преди 7 години
Много талантлив актьор! Жалко, че загуби толкова време с цербера Трифонов!
5
1
 
49
 
! Отговори
nas преди 7 години
Хмм как решихте че е напуснал слави незнам... до колкото знам официалната информация е че е в дълга пауза за да се подготвя точно за този спектакъл... и в страницата на шоуто на слави той все още е част от екипа ) така че тези изказвания са ми малко странни.... Иначe му пожелавам Успех с представлението!
4
6
 
54
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
Калев е пичага ! Славуцата загуби много...
3
6
 
64
 
! Отговори
фен преди 7 години
Откакто напусна Слави, Виктор Калев ще може да развива таланта си, вместо да забива в традиционните клишета на безкрайно изтърканите сценарии на сценаристите на Дългия. За толкова време не можаха да измислят повече от 4-5 персонажа, които Виктор да изиграе. Най-добрата му роля според мен е Деса Поетеса. Уникално роля, достойна дори и за моноспектакъл.
2
0
 
88
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
Наистина добър актьор, пожелавам успех на новия му спектакъл! :)
1
1
 
85
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добър актьор