Слава Рачева, озвучила Педя Човек, Лакът Брада – на 80!

Радвам се, че работих с деца, разказа тя пред Bulgaria ON AIR
23 апр 2018 11:30, Петя Славова
13

Актрисата Слава Рачева навърши 80 години! Персонажът, който тя озвучава, Педя Човек, Лакът Брада от "Лека нощ, деца" е добре познат на по-зрелите поколения.

Каква е тайната на дълголетието и колко сладък, смешен и чудат е животът ѝ?

"Животът се променя и трябва да очакваме доброто с надежда и любов. Нека имаме кураж, че всичко се оправя. Има и тъжни работи, но да ги забравяме. Радвам се, че съм имала възможност да разкажа много приказки на почти 5 поколения", отбеляза рожденичката пред Bulgaria ON AIR.

Тя сподели, че въпреки славата си на разказвач на приказки за лека нощ, не е имала възможност да приспива така дъщерите си, тъй като не е имала много свободно време.

"Много исках да стана актриса. Много неща научих в театъра, с много хора се запознах и с много играех – благодаря на всички. Театърът е едно прекрасно място. Радвам се, че работих с деца", разказа Рачева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледайте си работата Педя човек лакът брада беше супер и не е никак гадно аман от ненормалници
11
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз харесвах кукленото шоу. Тогава нямаше много избор с две програми. Да е жива и здрава.
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Честито на Слава Рачева и "мъничкото човече на децата мил другар"!Желая й здраве и дълголетие!
9
5
 
5
 
! Отговори
Скарлет преди 5 години
До 8Эдравеопаэването и обраэованието ни тогава бяха на световно ниво !!! Нямаше беэработни, всеки си энаеше мястото!!! Хората бяха осъэнати, човечни и дисциплинирани!!!Учеха ни на труд, а сега на мърэел, толерастия, *** , чалгалиэирано и дебелиэирано поколение!!! Опиянено от дрога и алкохол!!! Мога доста да иэреждам!!! Эа ровещите хора по *** и т. н . но ще ме иэтрие!!! Обикновените хора по време на соца, живееха по добре от теэи в момента в периферията на европа!!!
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всяко нещо с времето си. Педя човек, лакът брада беше страшно интересен за децата на определана възраст. После вече вече с други интереси порасналите деца спираха да го харесват, но въпроса е защо изобщо тогава са гледали Сънчо? Казано накратко Педя човек, лакът брада беше интересен за децата гледащи Сънчо.
7
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ВНИМАВАЙТЕ С НЕГАТИВНИТЕ КОМЕНТАРИ ПО НЕЯ ИЛИ КУКЛАТА ВУДУ ЩОТО УСЕЩАМ НЯКАКВА ЕНЕРГИЯ ТУК!
6
2
 
11
 
! Отговори
Скарлет преди 5 години
С носталгия си спомням всичко това и колко хубаво беше!!! Минало неэабравимо!!!Спокоен живот беэгрижно детство!!! Много жалко, че децата ни НИКОГА няма да живеят така!!!
5
8
 
8
 
! Отговори
до 4 преди 5 години
Точно това имам и аз в предвид. Спомените ми са голямото разочарование, когато вместо някое интересно филмче, чуех тоя креслив глас, ужасната кукла и странния сценарий.А сами се сещате, че детските предавания тогава бяха пределно малко и даже сънчо се чакаше с нетърпение.Както и да е. Пожелажам и здраве и още дълъг живот на жената.
4
13
 
6
 
! Отговори
Роко Сафреди преди 5 години
Педята човек беше много гадно и този гнусен глас...вместо татко барба или джейми и вълшебното фенерче пускаха тази отврат и нали разбирате колко е гадно за едно дете да му се разбият очакванията и да гледа това..блааа
3
0
 
21
 
! Отговори
Радиослушател. преди 5 години
Честито, госпожо, да сте жива и здрава!
2
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Педя човек лакът дебарцин!
1
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само си спомням, че когат обях малък, това Педя човек, лакът брада ми беше най-противното Сънчо.