Български звезди подкрепят талантливите деца

Асоциацията за подкрепа на деца организира благотворителен концерт
Обновена: 10 дек 2018 12:38 | 10 дек 2018 12:37, Нели Христова
1

"Няма по-талантливи деца от българските!", категоричен бе актьорът Николай Сотиров в студиото на Bulgaria ON AIR.

Той, заедно с много други родни звезди ще станат част от благотворителен концерт в подкрепа за развитието на способностите у малчуганите. 

Събитието се организира от  Асоциацията за подкрепа на деца и ще се проведе утре от 18 часа в столичното музикално училище "Любомир Пипков".

"Работим с много актьори, музиканти и други известни артисти. Тази година събрахме 30 деца за 1 седмица. Само заради тях го правим. Концертът ще се води от деца. Очакваме много хора. Подготвили сме 28 различни изпълнения", отбеляза председателят на Асоциацията Богдана Желявска в "България сутрин".

Актьорът Николай Сотиров поясни пред, че Асоциацията се опитва с този концерт да не учи децата само на изкуство, тъй като то съществува в тях самите.

"Опитваме се да ги направляваме и да им дадем трибуна. Опитваме се да ги направим артисти. Чувствителността на децата е уникална. От всяка една трибуна приветствам подкрепата на деца. Изключително хуманна идея. Обиколил съм 40 страни – няма по-красиви жени от българките. Но сега се уверих, че няма по-талантливи деца от българчетата. Нека са ни живи и здрави и да радват нас и света", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари