"Отровата на любовта" и предизвикателствата на дигиталния свят

Премиерата на представлението е днес на сцената на НАТФИЗ
1 окт 2020 16:25, Ния Христова
0
 
Кои са елементите, които могат да разрушат любовта? Един безспорен токсичен ефект върху всяка една връзка в съвремието имат дигиталните технологии. За новите форми на любов разказва постановката "Отровата на любовта". ПРемиерата на представлението е днес на сцената на НАТФИЗ.
 
"Класическата и съвременната любов се преплитат в това представление. Тийнейджърки се сблъскват с първите влюбвания предателства и в главите им се пораждат много въпроси - това е сюжетът", разказа за Bulgaria ON AIR актрисата Никол Оташлийска.
 
Персонажите в представлението са 4 момичета и един мъж. Пиесата включва много скандали и конфликти, показва се и отчуждението между приятелки.
 
"Ако искаш да бъдеш романтичен, можеш - въпреки технологиите. Няма нито лошо, нито добро в ситуацията - някои моменти ги убива телефонът, но и в някои помага за комуникацията", сподели Сирма Кунчева, която освен, че е част от актьорския състав, отговаря и за костюмите.
 
Следващите дати, на които ще се играе постановката, са 17 и 21 октомври. "Костюмите са съвременни, както се обличат хората в момента. През годините съм показвала доста интерес към сценография и костюми", добави Кунчева.
 
"Това представление е под формата на монолози и стендъп. Надяваме се въпреки маските да виждаме очите на хората и да се зареждаме от тях", разкри Оташлийска.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари