Камен Донев предизвика Васил Василев на боксов дуел

Директорът на НТ претендира за обезщетение от 2500 лв. заради обида
21 мар 2023 21:30, Йоана Цонева
45
Камен Донев предизвика Васил Василев на боксов дуел
Снимка: БГНЕС

Актьорът Камен Донев покани директора на Народния театър Василев Василев на боксовия ринг "да защити честта си". Това актьорът направи от Facebook профила си. Донев визира действието на директора на първата ни трупа, който го съди за обида, която твърди, че му е нанесена от интервю на актьора пред bTV.

Васил Василев претендира за обезщетение от 2500 лева, защото Донев го е нарекъл "мижитурка", "човечец" и "не читав човек". В отговор на действията му, Камен написа следното в мрежата:

"Ако си мъж…

За огромно съжаление цялата тази история не се развива по времето на Сирано Дьо Бержерак, когато с радост бих предизвикал този човек на дуел с рапири или шпаги. Но все пак има една възможност той да защити честта си, ако тя е накърнена…. И това може да се осъществи на БОКСОВИЯ РИНГ - по правилата на класическия бокс, с професионално жури и рефер. Срещата може да се излъчва пряко по телевизията. Може да има и залози, приходите от които да постъпят за благородна кауза.

Още по темата
Абсолютно сериозен съм.

Чакам отговор.

P.S

Ако господин Васил Василев има нужда от пари, мога да му дам 2500 лв. веднага, без да ми ги връща.

Камен Донев - евентуален бъдещ директор на Народен Театър “Иван Вазов” или Министър на културата", завърши актьорът.

От своя страна Васил Василев не коментира действията на Камен Донев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
Почитател преди 1 година
Ако този т.нар. артист предлага вместо правосъдие физически двубой и заявява ,че напълно сериозно го мисли значи е или *** или необразован или и двете ,което изглежда най-вероятно....
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Халтураджията изпращя
29
0
 
0
 
! Отговори
Плешивия вожд преди 1 година
Всички меки китчици актьорчета боксьори станаха ,тоя шефчето е скрита лимонка ше му изправи къдриците
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички конфликтни личности да бъдат уволнени, тези в театъра нямат ли етичен кодекс, о забравих че родния театър е чалга и прилича на долнопробен сеир от колкото на истински театър.
27
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някоя путинска награда, медал, орден, грамота от Путин няма ли Великият режисьор от Великият диктатор? Ще е срамно, ако няма. Да покаже наградите от Путин.
26
8
 
11
 
! Отговори
Шарлатанин преди 1 година
Хубаво е, че има хора с достойнство, които показват среден пръст на наложената от едноклетъчни организми "наведена" система.
25
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Морфов е една развалина, вкара политиката в театъра, а зове тя, да е вън от него?! Политизиран лицемер и плагиатор, фен на ПП,ДБ. Тези, които го защитават се боят, че ще загубят роли, или че пиесите им няма да се играят. Заради Морф хората ще престанат да ходят в Народния на театър.
24
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Василев е мениджър, какъвто трябва да е всеки директор на театър. И където трябва да има бизнес план, който да осигури на театъра неговото съществуване. Артисти, които не играят и искат да битуват на щат в един театър, обиждат и изнудва своите колеги, които играят. Никой не е сигурен никъде. Артистите са като всички нас, колкото работим, толкова получаваме. Режисьор, който драска по вратите на театъра и който нарича актьор "гербеерски ***", отнемайки му роля", няма място в театъра.
23
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Егати артистите- халтураджии и невъзпитани грандомани! Народен театър- дрън, дрън.
22
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сашо Морфов ги направи пак на клоуни и артисти, защото е велик режисьор. Артисчетата пак му вървят по сценария.
21
18
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Камен Донев е стар чалгар и халтураджия. Голям бабаит, фехтовач и Зоровец. Такъв човек не може да управлява нищо, даже собствената си глава. Закъсняла мутра, с желание да набие някой, който не е тренирал като него да бие с юмруци. Ако има още желание за боксов мач, ще му се прати професионален боксьор, ще се премерят на кантара. Такива са правилата на бокса.
20
15
 
15
 
! Отговори
Уф преди 1 година
Тоя Донев с големи претенции за абониран за голям оригинал и изключителна личност. Е , те повечето артисти /нар.лицемери / си живеят в балон от високо умие и високо мерие/. Най-харесвам Руслан Маинов , много голям артист и голям човек , всестранен талант ,скромен и естествен. Много по стойностен от много наши пуяци .
19
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Клоунадата започна с Диана и Вергов и продължава с Камен и Васил.
18
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Донев е като близнак на онзи недооценен "гений" Ушев! Хвани единия да се дуелира с другия,па гледай изкуство!
17
4
 
20
 
! Отговори
Критик преди 1 година
А главния виновник тихичко мишкува зад тъмните очила! Това е добрия сценарист! Докато други се излагат пред публиката заради него..
16
8
 
10
 
! Отговори
Vai преди 1 година
Нормално в Тикволандия, актьори боксьори и пожарникари футболисти оприличаващи се с Меси.Деградацията е навсякъде
15
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това не е ли държавен театър. Защо е ММА предизвикателство?
14
4
 
13
 
! Отговори
Бебо преди 1 година
До МнениеБраво. Някой трябваше да им каже че "царят е гол"...
13
4
 
13
 
! Отговори
Мнение преди 1 година
За Василева добре, Появи се с Доган, ПР на Доган...да си ходи. Морфов - творец да не си ходи. " Бог да прости Ст. Данаилов " , комсомолски / КОМУНИСТИЧЕСКИ / секретар на Народния, партиен / КОМУНИСТИЧЕСКИ / секретар на Народния театър, депутат от БСП ДО КРАЯ. И е "МАСТЕР". Сещам се за цяла голяма група по силни и въздействащи артисти от посочените които обича целия наш народ и не са били партийни ***. Мнението ми по въпроса е че трябва да се засрамите...ако имате срам.
12
16
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Камен се е доказал като талантлив да не кажа гениален актьор - ако играеше в нормална страна щеше да е милионер, освен това е истински патриот и българин милеещ на България и българския фолклор. А кой е В.Василев - някой знае ли нещо за него. Аз като чуя Васил Василев се сещам за Зуека - а тоя нито го знам, нито съм чувал нещо за него. Един НИКАКВЕЦ - поредния парашутист спуснат по партийна линия.