Apple почита паметта на Стив Джобс две седмици след смъртта му

На 19 октомври служителите ще отдадат почит на създателя на компанията
11 окт 2011 15:28,
4
Apple почита паметта на Стив Джобс две седмици след смъртта му
Снимка: Reuters
Изпълнителният директор на най-скъпата технологична компания в света – Тим Кук, обяви, че след 8 дни служителите ще отдадат почит на покойния създател на Apple Стив Джобс. Поменът, който е организиран само за работници от компанията, ще се състои в амфитеатъра в централата в Купертино, щата Калифорния.
 
„Както много от вас, преживях най-тъжните дни в живота и пролях много сълзи през изминалата седмица”, пише Кук в имейл до служителите на Apple. 
 
„Но намерих утеха в множеството съболезнователни писма от хора от целия свят, които бяха докоснати от Стив и неговия гений”, казва още изпълнителният директор.
 
Тим Кук споделя, че въпреки неотминалата болка в сърцата, е решил да организира „събитие, на което да се отбележи невероятният живот на Стив и служителите да си припомнят какви изумителни неща е постигнал той”. 
 
„По много начини Стив направи света по-добро място”, категоричен е Кук в посланието си до работниците в Apple, което завършва с думите: „Очаквам да видя всички ви на помена”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: appleСтив Джобс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не е било нужно да им натъртва,че очаква всички .. сега някои ще го приемат като задължение,а не е хубаво спрямо паметта на един велик човек!
3
2
 
3
 
! Отговори
Марк преди 12 години
Има един филм - казва се Пиратите от Силиконовата Долина. Препоръчва се за гледане.
2
3
 
6
 
! Отговори
до ученика (1) преди 12 години
Вложи малко труд в писането и граматиката... влагЪл труд!?!?
1
5
 
15
 
! Отговори
ученик преди 12 години
Искам да направят един документален филм за неговият живот . Това ще е най-голямата почит за този велик човек!! Защото никой не мисли кое от къде е дошло ,и колко много труд се е влагъл!!