Нов участник с "ледена кофа", този път е...телефон

Samsung Galaxy S3 номинира iPhone 5s
25 авг 2014 17:24,
30
Нов участник с "ледена кофа", този път е...телефон
Снимка: Reuters

Идва ли има вече някой, който да не знае за съществуването на предизвикателството „ледена кофа“.

Един от последните участници в кампанията е...смартфонът Samsung Galaxy S5. В 15-секундно видео телефонът бива залят с вода, за да демонстрира своята водоустойчивост. След това, като в съвсем истинското предизвикателство, номинира за заливане с вода конкурентните флагмани – HTC One M8, Nokia Lumia 930 и най-големия конкурент на пазара - iPhone 5s. Според характеристиките на трите номинирани телефона нито един от тях не е водоустойчив.

Сред предизвиканите не е телефонът на Sony Z1s, който единствен сред флагманите е водоустойчив.

Видеото е качено в YouTube от профила на Samsung Великобритания.

Интересно е дали ще последва отговор от някой от номинираните производители.

Вижте и самото предизвикателство: 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
До коментар N1 преди 9 години
До АнонименГавра, гавра...., колко да е гавра!?!? Смешниците от Самсунг не случайно са пропуснали Sony в номинациите си. Хората от две години имат водоустойчиви смартфони и то тествани....лично. И на авторката да споделя, че не е само модела Z1, а още Z и Z1 compact ;)
16
2
 
0
 
! Отговори
IME преди 9 години
ALOOOOOOOOOOOOUUUU DO AVTORKATA NA TAZI STATIIKA GOSPOJA Мария Захариева - A DA SE NAUCHISH NA PRAVILNO PISANE A ? ISKASH LI A ? VIE KATI DRASKATE STATIKI NQMATE LI WORD S PODCHERTAVANE NA PRAVOPISA ???? "E"DVALI (taka se pishe) IMATE ....
15
1
 
2
 
! Отговори
varna преди 9 години
Купих си наскоро Галакси С2 за близо 350лв.А Новия е 1100лв,освен процесора и паметта,каква е разликата някой може ли да ми каже и тази разлика от 700лв е ЖАЛКА,ПРОСТО ЗАЩОТО ЕДНО НЕЩО Е НОВО ДРУГО СЪЩО Е НОВО,НО НА 2 ГОДИНИ,1100ЛВ ЗА НЯКОГО СА МНОГО,ЗА НЯКОГО МАЛКО,АЗ МОГА ДА СИ ПОЗВОЛЯ КАКВОТО ИСКАМ,НО ТОЗИ ТЕЛЕФОН Е ПРЕКРАСЕН И НЕ ИСКАМ ДА ГО СМЕНЯМ ИМА ВСИЧКО,1100ЛВ ЗА НЕЩО КОЕТО СТРУВА РЕАЛНО 300,ЛУДОСТ !!!
14
0
 
2
 
! Отговори
С преди 9 години
Да, малко го удариха на шеги, но пък дано наистина се съберат пари, дори и с такива рекламни трикове в тази фондация. От личен опит вече знам, че наистина са страшни тези дегенеративни заболявания и разчитаме на тези изследвания и лечения (а те могат да се осъществят ТАМ, където са парите), защото от много години се търсят, но няма реално лечение. Само облекчаване" и "забавяне" на състоянието м/у 20-30%, а никой не е застрахован!
13
1
 
6
 
! Отговори
Alex до 13 преди 9 години
Да, вече почти 80 млн долара са събрали, не е зле. Миналата година са имали 1.7млн за цялата година! Друг е наистина въпросът, че сигурно не повече от 10-15% наистина даряват, а не просто се заливат с вода за шоуто. Може да провериш докъде са стигнали на asla.orgIce Bucket Donations Reach $79.7 MillionAugust 25, 2014Ice Bucket Donations Reach $70.2 MillionAugust 24, 2014
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Идва лие усетил т.нар. мускулен шок.
11
0
 
2
 
! Отговори
did преди 9 години
Колко пари са се събрали общо от тази благотворителност? Някой знае ли?
10
1
 
3
 
! Отговори
??? преди 9 години
S3 Или S5 ....
9
2
 
12
 
! Отговори
Монархист преди 9 години
Малко глупаво ми се вижда неудушевен предмет да номинира други неудушевени предмети да се заливат с вода, до която няма как да стигнат или да се залеят сами. И да, всичко е маркетингов трик. Скоро очаквам Lenovo Thinkpad T или X серия или Yoga да номинира Macbook pro/air или ipad...
8
1
 
20
 
! Отговори
езичник преди 9 години
тая вода дето я разляха с тия ледени кофи е безценна в някои части на света. голяма благотворителност му дръпнаха. а следващата простотия май беше кофа с ориз.понякога саморекламата буди отвращение и има обратен ефект.
7
0
 
18
 
! Отговори
Кругер преди 9 години
И в клипчето е S5, не S3. Подзаглавието също е грешно...
6
0
 
15
 
! Отговори
Кругер преди 9 години
Статията започва с "идва ли" и си мисля за "идва еди-какво-си", а то било "Едва ли". ***, започнете да пишете поне грамотно, ако не можете да говорите така.
5
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Те две капки паднаха върху телефона...пък и никой не знае дали е продължил да работи след клипа...
4
1
 
13
 
! Отговори
СОНИ ЕКСПЕРИЯ зет 3 преди 9 години
ШАХ и МАТ
3
2
 
9
 
! Отговори
банко банков преди 9 години
аз като супер неизвестен предизвиквам мимето захариева да се полее с кофа топла водица...хем да и е приятно хем и да се сапуниса акуратно:)
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е това вече става забавление
1
0
 
27
 
! Отговори
... преди 9 години
Тези си го обърнаха на забавление. 90% го направиха това предизвикателство с комерсиална цел, а не с благотворителна...Жалко!

Спонсорирани публикации