Новият електронен четец на Kobo ще е водоустойчив

Идеята е читателите да могат да носят електронните книги навсякъде със себе си
27 авг 2014 15:30, Елена Кирилова
2
Новият електронен четец на Kobo ще е водоустойчив
Снимка: http://www.kobo.com/

Kobo добавя към порфолиото от дигиталните си четци с електронно мастило нов водоустойчив модел, наречен Kobo Aura H2O, съобщава Publishers Weekly.

Проучвания сред потребителите сочат, че над 60% от хората искат да могат да използват своите електронни четци във вода, без да се притесняват за тях, разкрива президентът на компанията Майкъл Темблин.

Пускането на пазара на Kobo Aura H20 ще позволи на читателите "да носят електронните си книги, където поискат", допълва той.

Новото устройство, което ще бъде пуснато за продажба на 1-ви октомври, може да стои потопено във вода 30 минути, без това да има неблагоприятен ефект върху него. По думите на Темблин хидроизолацията на четеца няма да повлияе по никакъв начин на функционалността му.

Aura H2O ще е с препоръчителна цена от 179,99 долара в Канада и САЩ. Устройството ще се продава също и във Великобритания, Франция, Германия, Холандия, Италия и Испания.

Представянето на Aura H2O е част от желанието на Kobo да осигури по-голям избор на потребителите, които искат да четат на дигиталните си устройства, посочва Темблин.  

Още новини за Технологии можете да прочетете в Investor.bg!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: електронни четциKobo
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
9
 
! Отговори
fedf преди 9 години
ще образоват и русалките