БГ апликация помага за намиране на партньори за спорт

Проектът засега е насочен към спортни обекти и хора, живеещи в София
Обновена: 26 ное 2014 19:42 | 26 ное 2014 19:41, Елена Кирилова
11
БГ апликация помага за намиране на партньори за спорт
Снимка: sxc.hu

Ново българско мобилно приложение ще помага на потребителите на мобилни устройства лесно да намират партньори за спорт, съобщават създателите му.

Spopal стартира официално на 1-ви декември тази година и ще може да бъде сваляно напълно безплатно. Spopal ще е достъпно за потребителите на телефони с Android, а по-късно и за притежателите на iPhone.

Идеята на четиримата му създатели е то да помага на спортуващите хора да намират партньор за игра на тенис, скуош, снукър или фитнес. Освен това приложението ще дава възможност за откриване на достъпни терени, зали и игрища, които са подходящи за тези спортове на територията на София.

Екипът, който стои зад проекта, се събира през май тази година на събитие за предприемачи. След като идеята е представена пред жури, тя печели второ място в конкурса за предприемачески идеи.

Проектът помага за опознаване на добрите терени и места за спорт в столицата, като създаването му е отнело шест месеца.

Spopal цели улесняването контактите между хората, които трудно намират партньори за спорт и не познават добре местата за спортуване в столицата.

Екипът, стоящ зад приложението, планира голямо развитие на проекта в близко бъдеще. То включва увеличаване на видовете активности и терени. За целта ще бъдат добавени водещи групови спортове, в които често хората се сблъскват с проблема с липсата на един играч. Планира се и добавянето на профили на спортни треньори.

Още технологични новини четете в Investor.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: мобилни приложения
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
други преди 9 години
само да кажа че това не е първичт такъв апликейшън.... playerfinder.net/pages/home.jsf mobile app не е направен все още но по функции е много по добре и удобно ;)
7
0
 
0
 
! Отговори
someone 2 преди 9 години
и аз не съм доволен от апликейщъна и го махнах, сри
6
0
 
3
 
! Отговори
someone преди 9 години
Инсталирах го и толкова бързо го деинсталирах - ужасно написано приложение, грозен потребителски интерфейс, не работи - уж създадох игрище или както се казва, но не се появи в списъка. Spinner-ите не работят правилно, има странен EditText в профила и т.н. Базата им с места за снукър е едва няколко клуба, дано поне нея я разширят.
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всеки който ползва "апликация" за приложение заслужава ритник в зъбите!!!
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Един форум в интернет върши същата работа. Големи иноватори големи девелопъри. Май прав ще се окаже тиквуня като пращаше програмистите да гледат овце
3
0
 
20
 
! Отговори
хм преди 9 години
Апликация, уважаема Елено, означава да изрежеш фигурка от плат или хартия и да го зашиеш или съответно залепиш към друго такова. Думичката, която ти убягва, е Приложение.
2
2
 
6
 
! Отговори
име преди 9 години
Браво
1
2
 
9
 
! Отговори
Заинтересуван преди 9 години
Супер!!!!!!