Samsung пусна телефон с Железния човек

Компанията представи лимитирана серия телефони с дизайн
26 май 2015 18:54, Елена Кирилова
8
Samsung пусна телефон с Железния човек
Снимка: www.sammobile.com

Samsung Electronics пусна лимитирана серия телефони Galaxy S6 Edge с Железния човек. Това е поредният опит на компанията да промотира своите смартфони с извит екран, пише CNBC.

64-гигабайтовото устройство разполага с панел в червено и златно, като включва изображението на Железния човек. Телефонът има и безжично зарядно устройство.

„Лимитираната серия Iron Man Galaxy S6 Edge олицетворява силата на емблематичния Отмъстител с двойно извития модерен дизайн и усъвършенствани функции, които ще предоставят на феновете на Marvel страхотно преживяване“, твърди Юнхъй Лий, изпълнителен вицепрезидент на подразделението на Samsung Electronic за маркетинг, информационни и мобилни технологии.
Телефонът ще бъде пуснат в Корея на 27-и май, а през юни ще се появи в Китай и Хонконг.

Бизнесът със смартфони на Samsung се бори с ожесточената конкуренция от страна на Apple и евтините китайски устройства, ето защо тя се надява, че Iron Man Galaxy S6 Edge ще ѝ помогне да създаде интерес към нейните предложения.

"Ако някой иска да ми купи новия Iron Man Samsung S6, ще го обичам вечно“, пише потребител в Twitter.

“Изглежда много готин! Въпреки че никога не бих си купил телефон на Samsung”, коментира друг в социалната мрежа.

Как изглежда новият дизайн на телефона можете да видите в галерията на Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
1
 
! Отговори
Атака Фен преди 8 години
До ГостВсъщност *** са всички останали с изключение на корейските! То затова Самсунг стана най-голямата компания за електроника в света. Защото всички останали производители имат поне частичка българщина в главата си, и все не им стига мозъчето за да доизкусорят нещата! А на българите акъла им стига само за колкото да направят кисело мляко, и да гласуват за Бойко! Нищо повече от това не става от тоя *** народ!
3
3
 
3
 
! Отговори
Гост преди 8 години
До аз съм сиМоже би хората просто не харесват *** на корейците, а телефоните на други, наистина качествени производители. И не, не говоря само за Епъл.
2
7
 
9
 
! Отговори
аз съм си преди 8 години
Абе хейтъри смотани. Тва тая държава няма да се оправи скоро с такива хора. Самсунг правят едни от най-добрите смартфони в момента. А вие ги плюете щото ви били скъпи. Ема ***, гроздето е кисело. Сигурно и гледате лошо хората с такива телефони. И сега си потривате ръцете, че съседа с по-голям апартамент ще плаща 300лв. без да се замислите, че и вие ще плащате повече. А може да се хванете заедно с него на площада... Но не, по-лесно се хейти. "А може, по иначе може"
1
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ХАХАХАХАХА!! ТЕЗИ ЗАЩО НЕ ПУСНАТ ЖИВИЯТ ТРУП???