"Мерцедес" и "Луфтханза" - неочаквано добра комбинация!

Компаниите създадоха уникален летящ шедьовър
31 май 2015 19:48,
25

 Снимка: Just Luxe

"Мерцедес-Бенц" е поел към небето. И то как! Партнирайки си с Луфтханза, компанията е проектирала ексклузивен интериор за частни самолети.

"Целта на нашето сътрудничество с Mercedes-Benz Style е да обединим иновативността на двете компании в областта на дизайна и технологиите. Нашата цел е да предложим висок стандарт в интериорния дизайн. Дали за частен полет или бизнес среща, нашата концепция е перфектна във всяко едно отношение!", казва Уолтър Хеерд, старши вицепрезидент на Lufthansa Technik AG.

Целта на невероятния дизайн е да подобри чувството за пространство на пътниците. Дизайна включва настилка от дърво, диван, легло, трапезен кът, четири индивидуални седалки, както и няколко други удобства, които рядко могат да бъдат намерени в обикновен самолет.

VIP самолета разполага с елегантни мебели, вдъхновени от луксозните автомобили. Прозорците могат да бъдат напълно скрити, благодарение на панели. Летящото возило разполага с дисплеи и сензорни екрани за забавление и информация.
Въпреки, че концепция вече е готова, двете компании ще отделят следващите няколко месеца в проучване на интересите на потребителите към такъв тип кабина.

Съдейки по тези снимки, не можем да си представим, че "Мерцедес" и "Луфтханза" ще срещнат нещо друго освен отворени чекови VIP книжки!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
ТУ 154 преди 8 години
До АнонименОтговорът на Туполев и Волга : интериор в стилистика "червени мъхести китеници", дървено дюшеме и висящи декоративни зарчета. Един истински шедьовър на руското самолето и автомобилостроене!
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ама че сте умни.Тоя интериор Луфтханза го създаде за да подобри качеството на обслужването като прави проучванията си на основа заснети оплаквания от клиенти.Най-фрапиращото заснето оплакване от 10 години е буйстването на политическото лице Сидеров в самолета където е толкова гневен на всичко около него,че замерва с кюфтета стюардесите.И тъй като той е най-недоволният клиент на компанията тя създаде този интериор да е в синхрон с клиента, който на записа е с бяла коса и черна риза както винаги.
17
1
 
6
 
! Отговори
Име преди 8 години
"Мерцедес" тръгнали към небето понеже направили интериора на един самолет?!?!? Какво да кажем за компанията , която ПРОИЗВЕЖДА самолет? HONDA- първо човека , после машината!
16
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чакаме шедьовъра на Туполев и Волжкия автомобилен завод
15
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Мерцедес-Бенц" е поел към небето" ,а в Русия мислят кога ще го свалят !
14
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Германия много скоро ще произвежда само стоки на лукса в единични бройки, като Ролс Ройс по 50-100 бройки на година.. Всичко останало ще отстъпи на Китай , Иран и Русия..
13
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Луд пилот и "Луфтханза" - убийствена комбинация!
12
12
 
9
 
! Отговори
каквото и да пишете преди 8 години
Русия и изтока са светлинни години назад в технологиите ! Германия е била, е и ще бъде свръхсила ! Es lebe Deutschland !!!
11
6
 
4
 
! Отговори
Андреас Лубиц преди 8 години
Много интересно, покажете ни снимки и от пилотската кабина, ако може.
10
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Платена реклама, за да се лъсне имиджа на Лудханза.
9
9
 
12
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
Защо да е неочаквано добра комбинацията? Съвсем очаквано добра си е, даже закономерно добра. Неочаквано добро щеше да бъде ако го бяха направили УАЗ и Аерофлот.
8
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Банално и потискащо!Мрачен фон с бели седалки повече от ужасно става за тапицерия на кухня !
7
9
 
8
 
! Отговори
Котаран Приспиван преди 8 години
До Анонимен 1Първо виж на Путин самолета и тогава говори. Русия е сред 10 най-развити страни в света. Не забравяйте този факт. Само в *** нищо не правят!
6
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Я погледни какво правят в "СССР"............в СССР правят фалшиви танкове и евтина пропаганда предимно, но не се отчайвай ... вие сте пазителите на "християнските ценности" като многоженство, политически убийства и езическо величаене на Вожда, който ще спаси целия свят от лошите империалисти.
5
3
 
3
 
! Отговори
От Русия преди 8 години
До АнонименНякак си тъпо звучиш защото си невеж! Я погледни какво правят в "СССР" https://youtube/watch?v=DlavS_lAdrY
4
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"И хората като работят колко човека от средната класа в света може да си го позволи?".........ако си умен и кадърен на Запад само небето е над теб.в комунистическите kочини никой не се интересува дали си умен и кадърен ... там важното е да си верен на партията и правителството.
3
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За да литне този шедьовър с някое гевезе в него един куп народ ще изплаща цял живот ипотеки и ще му се обяснява как е криза и затова не може да му бъде увеличена заплатата. Никой не говори за уравниловка а за неприлично богатите които нямат граници във въображението си да харчат, и тези които едвам връзват двата края и които стават все повече
2
9
 
17
 
! Отговори
prokurora преди 8 години
И хората като работят колко човека от средната класа в света може да си го позволи?
1
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Компаниите създадоха уникален летящ шедьовър".........ами на Запад хората работят ... за разлика от Северна Корея, Туркменистан и СССР (някои му казват Русия).