Готови за хубаво лято с падането на роуминга в ЕС

Ще глобяват обаче, ако ползваме евтина карта от друга страна
Обновена: 4 фев 2017 18:50 | 4 фев 2017 18:44, Екип на Bulgaria On Air
18
Готови за хубаво лято с падането на роуминга в ЕС
Кадър: Bulgaria On Air

Окончателно от лятото на 2017 година ще падне роумингът за страните в ЕС. Това съобщи в предаването "Брюксел 1" българският евродепутат Ева Майдел. 

Пред Милена Милотинова тя уточни, че с промяната ще заплащаме еднакви цени за разговори, кратки съобщения и мобилен Интернет както у нас, така и в страните от ЕС. 

Ева Майдел обаче уточни, че ако бъде установено, че сме закупили карта от друга страна, където услугите са по-евтини и я ползваме постоянно у нас, тази злоупотреба ще бъде засечена и санкционирана.

Вижте още във видеото на Bulgaria On Air!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: роумингесЕва Паунова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
2
 
! Отговори
Krushevo преди 7 години
Ko ko kaza... telemor?
16
0
 
10
 
! Отговори
Хех преди 7 години
Миналата седмица бях в Германия, и от една верига магазини си купих смартфон за Е90. В магазина проверих по интернет на един от БГ ел. магазини - Цената му беше 249лв. Е? Естествено че ще предпочета същото на по- ниска цена. В България ни изнудват както си искат. Интересно по кой закон, коя точка и алинея ще ме глобят? За да има такива глоби трябва да се промени законът по начин противоречащ на принципите на ЕС, и аз лично невярвам че това ще се случи.
15
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
През роуминга ми е за роуминга, я кажете сега нещо ново за пакети от по 14 и 20 дни на валидност - това по ме грее !
14
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това за глобите при закупуване на евтина карта от друга страна ми прилича на мерките, които прилагат за да те вържат към Топлофикация например. Всеки опит да се откажеш от "услугата" им води до плащане на някакви сметки за услуга, която не желаеш. В България още съществува крепостното право.
13
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо закупуването на по-евтина карта от друга страна и ползването у нас е "злоупотреба". Кой закон точно се нарушава, кой член и алинея? А ако си закупя по-евтини дрехи от чужбина и ги ползвам постоянно у нас, това злоупотреба ли е?
12
0
 
13
 
! Отговори
щщд преди 7 години
Budinov,по-кротко! Работя тук от 25 г.,строителен инженер съм. Виждам,че не си запознат с материала. Онлайн регистрация може да си направиш без проблем с каквото си искаш име и с какъвто щеш адрес. Правено е стотици пъти от мен и колеги.SIM карта може да си получиш по пощата безплатно. Не се изказвай неподготвен!
11
1
 
15
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
След като цените падат значи спокойно и заплатите ни могат да бъдат намалени.
10
9
 
4
 
! Отговори
Budinov преди 7 години
До щщд.Като как ще си я регистрираш лайката без име адрес и то точен, или от некоя турско-арабска лафка ама то и там вече искат име и адрес.И други хора живеем в чужбина и знаем как *** като теб хапват дръвцето в Германия най вече капиш
9
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
2 ? Free mobil -France /2 chasa govor, sms/mms bez pari /500mg internet
8
2
 
3
 
! Отговори
Бай Хуй преди 7 години
До АнонименАбе ,овен ялов,не си ти най големия терикат,ползвай си нета и не гвори глупости!
7
1
 
14
 
! Отговори
щщд преди 7 години
И как ще ме глобят в България,като ползвам Лайка или Лебара,купени от незнайно магазинче в Германия без лична идентификация ?! Шегаджии!
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
dimukraciqqqq
5
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така обещаваха еврозелките с евтина поддръжка на банкови сметки, т.е. банките да намалят таксите! Някой усетил ли е поевтиняване на таксите?
4
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Госпожо Майдел /каква българка сте с това име/ съобщете че заплати и пенсии ще се увеличат с 50% и тогава ни кажете за какво да се подготвяме за лятото
3
0
 
44
 
! Отговори
(-_-) преди 7 години
Интересно как точно ще санкционират някой, който си е купил по-изгодна карта от чужда страна, при условие, че човек е свободен да избира това, което му е угодно?
2
33
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе имали още оФце да ползват услугите на мутренските оператори? Хората ви дадоха интернет. Програми като скайп вайбер и още доста програми да си чатите и да се гледате безплатно а вие още ползвате роуминг и телефон? В кой век сте бе оФце. Тлефона умря специално за мен още преди 15 години. Със всички познати и близки ползвам интернет вкъщи от рутера а навън от свободните мрежи. Специално в София свободен нет има на около 20 места. Така че телефона е за балъците да пълнят гушите на мутретата!
1
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво значи постоянно и от какъв зор ще забранявате що да не е ползвамо не си таковате сате си хаха