Един биткойн може да достигне колосалните $3 500

Цената ще расте, прогнозира експерт пред Bloomberg TV Bulgaria
Обновена: 15 юни 2017 06:46 | 14 юни 2017 22:45, Екип на Bloomberg
51
Един биткойн може да достигне колосалните $3 500
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Биткойн ще продължи да расте, като се очаква да достигне около $3 500 до началото на август. Това прогнозира експертът по криптовалути Димитър Пенчев в ефира на Bloomberg TV Bulgaria

По думите му в началото на август има голяма вероятност монетата да бъде разделена на две, което ще внесе паника на пазара и цената ще спадне. "За сметка на това етериум набира огромна скорост и достига пазарна капитализацията около $35 млрд.", допълни Пенчев. 

В началото на годината биткойн държеше около 90% от капитализацията на всички криптовалути, докато в момента започва да изостава на фона на по-големите възможности, които дава етериум, например, посочи той.

Ръстът на тази криптовалута от своя страна може да се обясни с интереса на Русия и насочването ѝ към новите технологии, плановете на Китай да направи собствена криптовалута - юан на базата на етериум блокчейн, навлизането на все повече ICO-та, поясни Пенчев.

"Швеция обмисля на базата на блокчейн да регулира всички недвижими имоти, като целта е да се ограничи кражбата на недвижимо имущество", допълни експертът. 

Вижте повече във видеото на Bloomberg TV Bulgaria 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може , като златото удари 100 000 долара за килограм. По принцип всичко е възможно. И италианците получаваха милиони лири в заплата :)Тия илюзорни истерии не са за всеки. Ако можете да си позволите да загубите 80% от портфолиото си инвестирайте в подобни валути. Ако не, купувайте си наполеони, още се котират ...
6
9
 
25
 
! Отговори
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ преди 6 години
Това е от онези познати пирамиди, но в съвременен вид...Търгува се сега с някаква електронна валута, която расте (я надуват) изкуствено и в един момент и хартия няма да ви остане... :DНякои ще спечелят или вече спечелиха, други ще реват, но да зачакаме още някоя година или месец....
5
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чрез крипто валута се парат много пари. Ще скача, докато властите не измислят как да я контролират!
4
4
 
6
 
! Отговори
Сп???нс преди 6 години
Преди немного беше около 200-300$ и хората от неразбиране не се интересуваха и съм чел не една статия за това как ще се срине и хората ще останат с пръст в устата , а ще излезе по рентабилен от акциите на амазон (от 50$ в момента са 960$)
3
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АЗ СЕ СЪМ ТОЛКОВА ЛУД ДА СИ ТУРЯ ПАРИТЕ ВЪВ ВЯТЪР :D ТУКУ ОТЛЕТЯТ!
2
1
 
23
 
! Отговори
Gogo преди 6 години
И ако достигне това ниво та дори и по-високо ще има рязко спадане и тогава много хора ще изреват, ни късно. Успех на всички!!!
1
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хората просто обичат хазарта. Винаги всеки търси лесна печалба и е готов да инвестира всичко само за усещането!Нито една от досегашните криптовалути няма пптенциал, да станат световна валута.