Нова опция в LinkedIn - може да записвате и видео

Не е ясно доколко новата функция ще се впише
19 авг 2017 11:18, Елена Кирилова
7
Нова опция в LinkedIn - може да записвате и видео
Снимка: Архив, Reuters

Професионалната социална мрежа LinkedIn добавя видео опция в своето приложение, пише Engadget.

Ако ъпдейтнете приложението, ще видите нова иконка до полето за статус. Натиснете малката икона, изобразяваща камера, и ще можете да запишете и споделите клип с дължина до 10 минути.

Всички услуги интегрират видео, така че защо и LinkedIn да не го направи? Е, проблемът е, че LinkedIn не е коя да е компания (като под това се има предвид, че не е Facebook или Twitter). Хората не влизат в LinkedIn, за да си губят времето, да гледат снимки и видеа на приятели. Потребителите влизат в услугата, за да си обновят профила, да приемат „приятелства“ и да разглеждат профили на настоящи и бивши колеги. След това излизат и забравят за нея, докато не получат известие или имейл отново.

Разбира се, има сценарии, в които всичко това би проработило. LinkedIn смята, че видеото трябва да се споделя, за да се споделят „начини за увеличаване на продуктивността, да се излъчват конференции“ и други.

Всъщност видеото може да се ползва за набиране на персонал. Компаниите биха могли да ви дават възможност да разгледате офиса им. Това е нещо, от което хората биха се интересували, особено когато става за дума за голяма компания, като разходка из Apple например, пише още Engadget.

Възможно е хората да използват новата функция по креативен начин, когато си търсят работа например. Същевременно обаче потребителите могат да имат притеснения относно сигурноста.

Четете още новини от света на технологиите в Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: видеоLinkedInфункция
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искам да попитам булсатком вчера ме оставиха без тв изведнъж ми изписа карта грешка три часа стоях без тв после странното си доиде интересно мие пак лисе почна аз съм човек които си плаща години наред че и предпаща 34 лева да ми се изписва карта грешка маи някои не отчита ми се вижда правилно или прикрива някои докога булсат ловеч
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Познавам хора, които давадоха по 2000 лева за фотосесии, да им направят хубави снимки за фейса. Сега ще трябва и режисьори да си наемаме, за да изглеждаме добре в LinkedIn-на.
2
1
 
3
 
! Отговори
Пен преди 6 години
LinkedIn не е лоша платформа! А това ,че някой си пише неща в профила ,които са малко преувеличени е друга работа :) То и работодателите имат 1000000 изисквания ама ...
1
8
 
8
 
! Отговори
Либералист преди 6 години
прекрасна плаформа, дори и за българскив пазар се държи чудесно - постоянно рекламирам в него - потребителите са една от най-образованата, прогресивно мислещата, отворена към новото, ПЛАТЕЖОСПОСОБНА, личности е бъдеще!

Спонсорирани публикации