Петър Домусчиев – Вълкът от Уолстрийт, който избра България

Решава да се върне в страната ни и да предаде опита си
13 дек 2018 12:45,
96

Вълкът от Wall Street, който се върна в България. Остави лъскавият начин на живот, за да предаде целия си опит и знания от САЩ на обществото тук. Остави и стреса, късите срокове и избра спокойствието в родината си.

Той е Петър Домусчиев - успешен анализатор, коуч и специалист в обученията в областта на трейдинга и инвестициите в акции.

Прекарва 7 години в САЩ. Петър балансира между работата му в един от най-богатите комплекси на Лас Вегас, който приютява елита на Холивуд, милионери от цял свят и дори кралското семейство на Саудитска Арабия, и тежката и напрегната работа на мястото, където парите никога не спят - Wall Street.

Постоянно присъства на събития, които компаниите провеждат в комплекса, в който работи. И така, стъпка по стъпка, започва да се учи на занаята.

"Бях изключително амбициозен и не исках да губя времето и средствата, които бяха инвестирани в мен. Исках да почерпя от знанията, за да мога после да ги предам нататък", разказва Петър пред Bulgaria ON AIR.

И така преди три години се завръща, за да предаде щафетата. Започва да обучава хора в областта на трейдинга и се превърща в един от най-успешните анализатори и коучове в страната.

"Искам да помогна на хората да бъдат успешни като личности, мениджъри. Да предам на обществото всички онези неща, които са ме изградили като специалист през последните 15-16 години", сподели още българският вълк.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
0
 
! Отговори
А преди 4 години
каква е ползата от парите,а загубиш душата си
71
0
 
0
 
! Отговори
20 преди 5 години
Само от заглавието рязко ми се дохожда до 00. Сериозно ли нямате връзка с реалността и си живеете в собствен свят? Въпросът е реторичен. Колкото до фамилията, дали има общо или не, Бойко е подложил вече Киро на американците заради ка птагоните и ам фетамините, защото са му поставили вчера условието "ти или той". Стара тактика преди новогодишните празници. Супер репортаж!!!!
70
1
 
2
 
! Отговори
Др. Уотсън преди 5 години
Сега, последно, че не разбрах , г-на Коч ли е или Вълк, или някакъв *** тип Уолстрийт сюпириър.
69
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На български се пише "коч" мъжка коза, другото е боза!
68
0
 
10
 
! Отговори
Име преди 5 години
окей, не разбирам само защо не завършихте статията с: "домусчиев - бащата на нацията!". след като банев е Ботев, защо домусчиев да не е бащицата? а юнкер - майката на всички нации?
67
0
 
4
 
! Отговори
Име преди 5 години
окей, ефтино, но и аз не бих дал повече от двадесет лева за подобна статия. на отпечаталите я се полагат шест лева за седмица!
66
3
 
1
 
! Отговори
Мен преди 5 години
До грамотният *** ном. 50. Дума коуч в българският език не съществува. А колкото до coach съм съгласен, че означава треньор, но за съжаление coach не присъства в текста ! Ако не виждаш ще ти предложа очила... Със здраве ;)
65
1
 
14
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Поредният загубеняк произведен в БГ и шлифован в хамерика дошъл да лови маймуни с трици....
64
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да върнеш на обществото.Ахахаххаха, стига бе :)))) Той май си мисли, че тук хората още ядат доматите с колците.
63
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Коуч". Уффф.
62
0
 
14
 
! Отговори
Fan преди 5 години
Единствен въпрос имам към господин "Вълка"... лично той има ли собствен портфейл от акции, който да управлява и да реализира прилична доходност?Или само дава акъл?
61
0
 
22
 
! Отговори
ха ха ха преди 5 години
то и чехлю се върна от Германия ,па я глей колко напредна с материало- то къщи то милиони ! па и лъжливдедо се върна и награби квот можа,че и още иска, дянков и той се върна от Сащ и той заляби .богати като идат е най-страшно ,щот апетитите им за милиони
60
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
3начи разбрах че са ни върнали някав износен диван, а кога да очакваме и фотьойлите?Като австралийски гражданин ви го казвам, да ми говорите англйски на български като на Сточна Гара е като да слушам боган пред операта в сидней да иска пари за уиски.Поздрави отCиднейАвстралияя
59
11
 
4
 
! Отговори
К6 преди 5 години
Чудесна новина нека повече българи да се прибират и да предават знанията си тук. Крайно време е да разберем че най голямото богатство което имаме са нашите сънародници работещи в чужбина. Тяхните знания и опит са безценни. Стига сме ги критикували, достатъчно е че ни пращат толкова много пари , сега остава да ни пращат и знанията си
58
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега какво точно е бил в САЩ - обслужващ персонал във Вегас или брокер на Уолстрийт? И дали ще се сетите българска дума за нещото, на което казвате "коуч"?
57
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хаха. Оставил лъскавия живот за да дойде да предаде опит тук. Глупости на търкалета. Дошъл е по покана на някой политик. Надушил е голяма държавна кражба, в която да участва. Много такива се върнаха за да окрадат кой каквото може по политическа линия.
56
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Доста е смешно да наричате всеки, който е работил на Уолстрийт "вълк" (а българите на Уолстрийт са доста), особено ако не познавате историята на легендарния "вълк" - само издавате невежество. И какво по-точно е новината? Че някой се е прибрал в България, след като е направил пари? Светът е глобално село - днес е тук, след някоя годинка ще види шанс за по-добър живот другаде. Кое е новина?
55
2
 
9
 
! Отговори
0.o преди 5 години
Да не се окаже фалишива новина и този да е поредния порно актьор?
54
0
 
20
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
Един Домус в България ни е достатъчен, двама са много!
53
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не, че нещо, но този си е бил просто келнерче по хотелите на истинските "въци от Уолстрийт", които са ходили там да шмъркат и да чукат ку*ви. Този само се е въртял около тях и си е мечтал за техният живот.