Двойките в Стар Академи заплашени от разделяне

До загуба на половинка могат да доведат номинациите на Клавдия, Ивайло и Даниел
3 май 2005 00:28,
Двойките в Стар Академи заплашени от разделяне
Снимка: Snimka.bg

Клавдия, ИвайлоДаниел и Вяра са номинираните за изключване от преподавателите и директора на Стар Академи.

Клавдия се е отпуснала и номинацията ще й бъде от полза, смята преподавателят по пеене Данко Йорданов. Самият Данко Йорданов се притесни и на два пъти се обърна към Клавдия с името "Наталия". Даниел пее най-добре, но има много да работи върху танците, каза Алфредо Торес.

Вяра е номинарана от директора Димитър Станчев за изразите „да си го врътна отзад“, „като започна да пцувам ..“ и други по адрес на Академията. Тя мисли, че са й възложили трудна песен (песен на Уитни Хюстън, изпълнена прекрасно от младия талант, въпреки прекъсналото електрозахранване, Вяра довърши песента без микрофон и впечатли публиката).

"Ивайло допусна три нарушения през седмицата и затова го номинарам", каза Димитър Станчев. Едно от нарушенията е ходене без микрофон, а другото- започване на обяд преди всички да са седнали на масата в ден, когато Ивайло е дежурен.

Даниел и Мариела се държаха за ръка при всеки удобен момент, като само пушенето на Даниел може да е източник на спорове. Даниел е по-сдържан, но Мариела вече се държи като грижовна съпруга, подкрепяща мъжа си. Да видим докога. Лелята на Мариела бе една от най-щастливите в залата, вероятно от късмета с мъж на племенницата си. През седмицата Tialoto.bg, разкри че Мариела е била на сухо една година.

Сега любимият на Мариела – Даниел, е номиниран и вероятно ще  му бъде трудно да спечели вота на талантите утре в конкуренцията на Клавдия, за това кой да бъде спасен. Номинирана е и другата звездна двойка в Академията – Клавдия и Ивайло, което предизвика бурно недоволство в публиката на таз вечершния концерт.

Тази вечер талантите изпълниха филмова музика, като имаше и три успешни дуета - Даниел с МариелаКлавдия с Ивайло и Деян с Наталия.

Утре в 20:30 в предаване на живо останалите таланти ще могат да спасят Даниел или Клавдия. Ивайло и Вяра са номинирани без право на спасяване.

Публиката предпочете Людмила и тя остава в Академията, след като 68% гласуваха за изгонването на Наталия. Наталия се разплака, когато пуснаха запис с подрепящите я родители и приятели. Проблемът на Наталия според преподавателите е във властния й характер, който би затруднил работата й с екип, ако постигне слава. Наталия бе номинирана и в двете седмици на номинации до сега. Първият път талантите я спасиха, но тази вечер публиката не й прости.

Людмила си призна, че вълнението около номинациите й е попречило да изпълни по-добре песента от филма "Козият рог".

Наталия ще участва в национално турне от 3 до 30 юли, ще запише авторска песен, а западни автори ще напишат три текста специално за нея. От тази вечер една от звездите на небето ще свети под нейното име. Припомняме, че Стар Академи свършва на 18 юли, което означава че в националното турне ще участва и победителят.

Графа бе гост на концерта, като участва в изпълнението на Диан. Данко Йорданов похвали Георги за напредъка му. Диан бе по-въздържан в танците си, изпълнявайки инструкциите на преподавателите.

Александра се опита да флиртува в песента на Марин "Хубава жена", но се спъна и падна в краката на Деян, който беше поддържащ вокал.

Виктория както винаги си изпълни перфектно песента и встрани от сензациите работи и спечелва доверието на преподавателите, които и при третите номинации я пожалиха.

Портал за Стар Академи

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание