Много актьори, много сюжет в "Седем часа разлика"

bTV пуска нова родна сага – съдии, бизнесмени, мафиоти
Обновена: 17 авг 2011 12:17 | 17 авг 2011 12:00,
107
Много актьори, много сюжет в "Седем часа разлика"
Алекс Раева с актьорски дебют. Снимка: Булфото

Семейна сага, в която се преплитат власт, корупция и любов между Ню Йорк и София, очакват зрителите на bTV от есента, когато тръгва новият сериал на телевизията "Седем часа разлика”.

Образите са вдъхновени от истински лица и действителни случки. Героите съществуват и са живи.

Продуцент на сериала е Магърдич Халваджиян, а главните сценаристи са Любен Дилов-син и Милена Фучеджиева, която 16 години е живяла в САЩ. Вече се заснети всичките 28 серии за първия сезон на сериала.

Сред героите на поредицата има висш съдия, руски мафиот и собственик на българско заведение в Америка, млад и неподкупен прокурор, емблематичен бизнесмен.

Актрисата Ваня Цветкова, която дълги години живее в Лос Анджелис, е в ролята на Таня Стоева – корумпирана съдийка в София, с огромно влияние. Връзките й с подземния свят са известни, но недоказуеми. Таня е майка на тийнейджърката Мая Стоева (актрисата Боряна Братоева), която е отгледала сама.

Сред близкото обкръжение на Таня е знаков бизнесмен – Михаил Михайлов, който не се спира пред нищо да осъществи машинациите си. В ролята му ще видим Калин Сърменов.

Млад и амбициозен прокурор Иван Иванов (актьорът Симеон Лютаков) застрашава да обърка плановете на Стоева и на бизнесмена.

Разследващата журналистка Светлана (Евелина Борисова) се рови в бизнеса на Михайлов и иска да разобличи съдийката Таня Стоева.

Нещата обаче се объркват, когато синът на журналистката започва любовна история с дъщерята на Таня. Тогава журналистката започва да се чуди да разобличи ли съдийката.

„Журналистката е от добрите, но започва да губи почва под краката, като трябва да избира между професионалното и личното. Ваня Цветкова играе събирателен образ на няколко съдии, а добрият прокурор е прототип на изчезващите видове“, разкри Маги Халваджиян пред bTV.

В сагата се преплита и емигрантският живот зад Океана. Ще има сблъсък между поколенията, между избягали от тоталитарния режим и младите, които отиват в САЩ да печелят пари или да учат.

Сериалът проследява историята на собственика на българска кръчма в Ню Йорк – Боян. В образа е Малин Кръстев, на когото партнира Александра Раева. Тя играе приятелката на Боян – начинаещата певица Нина Роси.

Ролята е дебютна за певицата, която призна, че за успешното изграждане на персонажа много й е помогнал Малин Кръстев.

В сагата участва и журналистката Миролюба Бенатова, която играе себе си.

Преплитащите се случки в САЩ и България всъщност са в основата на заглавието на поредицата "Седем часа разлика".

„Това е много малка брънка от това, което се случва, това е семейна сага, много са героите, които се натрупват във времето. Всички уж случайни герои, съдбите им са преплитат, всеки зависи от някого. Сериалът е за живота на българина“, обобщи Маги Халваджиян.

Част от снимките са заснети в Ню Йорк, но по-голямата част от поредицата е снимана у нас.

Мария Статулова, Васил Банов, Юри Ангелов, Ники Сотиров са другите главни персонажи в сагата, в която се преплитат и криминални елементи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
12
 
21
 
! Отговори
Емил преди 12 години
На който не му харесва българското да си реже пищова и да тичка в Анадола.Ай сектир...
88
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Звучи като да бъде ***, а и не горя от желание да гледам продукция с участието на психически нестабилната Алекс Раева. Преди я харесвах, но откакто няколко години ходи по медиите да обяснява как е отслабнала и как преди това приятелят й я бил ми стана яко гнусна. Тотално луда е. Абе няма да се гледа поредната простотия.
87
5
 
14
 
! Отговори
НЕзрител на бтв преди 12 години
иначе сериала обещава да е интересен, особенно с играта на актъори като Симеон Лютаков и Ваня Цветкова.
86
2
 
27
 
! Отговори
НЕзрител на бтв преди 12 години
Миролюба Бенатова ще играе себе си...Божееее, то и без друго няма разлика между бтв новините и бтв сериалите - всичко е по сценарий. А репортажите на Мирка Бенатова са най-манипулативни. Предлагам в следващия сериал тя да играе началник на медицинска академия, поради овакантяване на поста, в резултат на собствените й репортажи. Аз може и да се кандидатирам за ролята на щастиво работещ бг лекар в чужбина, чието заминаване е катализирано от злобата на хората, гледали нейните репортажи
85
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"БТВ"-то че се уср..ха с турските серияли е истина,че никой вече не гледа повторенията на повторенията на някои от тях е истина,че турските серияли са ЕДНОТИПНИ по сюжет до втръсване/*** любовни фантасмагории как шефът на холдихга Х се влюбил в щерката на шофьора,или богаташ припада от любов към някоя неграмотна *** защото имала здрав анадолски морал/и това е истина,че аз не съм гледала нито един турски сериял по бтв-ТО и това е истина и точно заради това ГЛЕДАМ ИМ БГ СЕРИЯЛИТЕ!друго нищо
84
0
 
10
 
! Отговори
я преди 12 години
искам като преди, да гледаш филм и да на душа добре...нито убиват, режет правят секс! Искам филм със смисл за млади хора!!! А не как е сега, той мутра, тя *** чалгаджийка!!! Писна ми!
83
0
 
3
 
! Отговори
до 76 преди 12 години
Едва ли!!!
82
1
 
6
 
! Отговори
д преди 12 години
Много критични бре, много критични..... Има от време на време и добри попадения българското кино. На мен лично Столичани в повече ми хареса много - весел е. Стъкления дом не ми хареса - опит за драматичен, екшън сериал, което на нашите актьори не им се отдава (лично мнение). Иначе, четейки сюжета, тоя няма да го гледам - искам като гледам ТВ да се разсея , а не да се нервя с филмираната действителност в д-вата ни. Затова си гледам забавни сериали и понякога исторически филми.... Въпрос на вкус!
81
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тая Александра Раева не разбра, че не е особенно харесвана и никой не проявява интерес да я гледа и да и слуша бозавото творчество ми сега ще се блещи и в филм ц ц ц в Б-я е пълно с натрапени "известни" личности, които никой не харесва но те напук продължават да тормозят обществото
80
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Отново прослава на престъпния свят, подкупните полицаи, хленчещите емигранти, мутрите, политиците, съдиите и вся осталная ***, както се казваше преди години! БТВ е *** а този филм отсега е обречен на неуспех!
79
0
 
6
 
! Отговори
Sunny преди 12 години
В нашите филми липсва интересната история, сладкодумно разказана и майсторски изиграна. Каквото и да говорим, киното е една магия, която трябва да прикове зрителя и да го накара да остане докрай.
78
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поредната българска скъпоструваща безхаберна и некадърна мазня на разглезени и претенциозни псевдо-кинаджии, които ще се правят на гениални и неразбрани, а са си чиста проба мизерници и позьори! Това аз няма да го гледам, защото нито ще е вълнуващо, нито ще е интересно, нито ще показва нещо ново, а само една и съща измекярщина! Виж кои участват и кои са създадетилет и веднага става ясно, че ще е мътна бозица и прослава на мутри и бандити!!!
77
2
 
5
 
! Отговори
до 74 преди 12 години
Щом е български е хубав! А ти *** ли си или си глупав? :)
76
2
 
2
 
! Отговори
критик преди 12 години
До 71 - Ти ще бъдеш единственият пътник в този влак...
75
2
 
2
 
! Отговори
зрител преди 12 години
До 72 - Ти ще бъдеш единственият пътник в този влак...
74
7
 
5
 
! Отговори
зрител преди 12 години
А филма хубав ли е или български?
73
2
 
10
 
! Отговори
Men преди 12 години
Охоо интересно, да видим:)Дано да е готин. По-ме кефи да пускат БГ сериали пред Турските и латиното -:)
72
2
 
5
 
! Отговори
Трайчо от чистотата преди 12 години
Аз пък дочух, че щели да участват семейство Първанови и Марияна Попова. Да играят себе си в някоя серия. Ама дали е вярно?
71
4
 
19
 
! Отговори
1313 преди 12 години
Големи кино критици се всички! Ами то нищо не ви харесва на вас - турските сериали - ***, амриканските-бози, българските-помия!!! Никои не ви е вързал пред телевизора, щом не ви харесва нещо, не го гледайте, но спрете да обиждате и да давате оценки за нещо, което дори не сте видяли! За всеки влак си има пътници!
70
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Те друго май не могат да направят на филм освен тъпите мутри и корумпираните съдии и полицаиега-ти БТВто и чудото, човек д аси намрази телевизора чакТоя сериал също ще е *** както и предишните, жалко за разходите