Много актьори, много сюжет в "Седем часа разлика"

bTV пуска нова родна сага – съдии, бизнесмени, мафиоти
Обновена: 17 авг 2011 12:17 | 17 авг 2011 12:00,
107
Много актьори, много сюжет в "Седем часа разлика"
Алекс Раева с актьорски дебют. Снимка: Булфото

Семейна сага, в която се преплитат власт, корупция и любов между Ню Йорк и София, очакват зрителите на bTV от есента, когато тръгва новият сериал на телевизията "Седем часа разлика”.

Образите са вдъхновени от истински лица и действителни случки. Героите съществуват и са живи.

Продуцент на сериала е Магърдич Халваджиян, а главните сценаристи са Любен Дилов-син и Милена Фучеджиева, която 16 години е живяла в САЩ. Вече се заснети всичките 28 серии за първия сезон на сериала.

Сред героите на поредицата има висш съдия, руски мафиот и собственик на българско заведение в Америка, млад и неподкупен прокурор, емблематичен бизнесмен.

Актрисата Ваня Цветкова, която дълги години живее в Лос Анджелис, е в ролята на Таня Стоева – корумпирана съдийка в София, с огромно влияние. Връзките й с подземния свят са известни, но недоказуеми. Таня е майка на тийнейджърката Мая Стоева (актрисата Боряна Братоева), която е отгледала сама.

Сред близкото обкръжение на Таня е знаков бизнесмен – Михаил Михайлов, който не се спира пред нищо да осъществи машинациите си. В ролята му ще видим Калин Сърменов.

Млад и амбициозен прокурор Иван Иванов (актьорът Симеон Лютаков) застрашава да обърка плановете на Стоева и на бизнесмена.

Разследващата журналистка Светлана (Евелина Борисова) се рови в бизнеса на Михайлов и иска да разобличи съдийката Таня Стоева.

Нещата обаче се объркват, когато синът на журналистката започва любовна история с дъщерята на Таня. Тогава журналистката започва да се чуди да разобличи ли съдийката.

„Журналистката е от добрите, но започва да губи почва под краката, като трябва да избира между професионалното и личното. Ваня Цветкова играе събирателен образ на няколко съдии, а добрият прокурор е прототип на изчезващите видове“, разкри Маги Халваджиян пред bTV.

В сагата се преплита и емигрантският живот зад Океана. Ще има сблъсък между поколенията, между избягали от тоталитарния режим и младите, които отиват в САЩ да печелят пари или да учат.

Сериалът проследява историята на собственика на българска кръчма в Ню Йорк – Боян. В образа е Малин Кръстев, на когото партнира Александра Раева. Тя играе приятелката на Боян – начинаещата певица Нина Роси.

Ролята е дебютна за певицата, която призна, че за успешното изграждане на персонажа много й е помогнал Малин Кръстев.

В сагата участва и журналистката Миролюба Бенатова, която играе себе си.

Преплитащите се случки в САЩ и България всъщност са в основата на заглавието на поредицата "Седем часа разлика".

„Това е много малка брънка от това, което се случва, това е семейна сага, много са героите, които се натрупват във времето. Всички уж случайни герои, съдбите им са преплитат, всеки зависи от някого. Сериалът е за живота на българина“, обобщи Маги Халваджиян.

Част от снимките са заснети в Ню Йорк, но по-голямата част от поредицата е снимана у нас.

Мария Статулова, Васил Банов, Юри Ангелов, Ники Сотиров са другите главни персонажи в сагата, в която се преплитат и криминални елементи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
13
 
4
 
! Отговори
до inn преди 12 години
Ми не гледай бе. То това не е на сила.
8
1
 
16
 
! Отговори
зрител преди 12 години
"bTV пуска нова родна сага съдии, бизнесмени, мафиоти" Новата-стара "сага" - художествено обработената полицейска сводка - подобно на "стъклен дом"В сагата участва и журналистката Миролюба Бенатова, която играе себе си?! Как себе си - ще шофира след употреба на алкохол преди 2-3 седмици - като "звездата" от старата сага - Елена Петрова.Мале, мале!А нЕкой посланик, нЕма ли да има? за тежест. А как ми се гледа български фииииилм! Старите - наизуст ги знам, а тези "саги" са *** и отблъскващи
7
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами да пуска,бтв отдааавна не гледаме.Откакто гадно уволниха един журналист.
6
6
 
4
 
! Отговори
extra преди 12 години
jivota na balgarina...
5
17
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много актьори, много сюжет ,МНОГО ГЛУПОСТ , ОЛИГОФРЕНИЯ,ИДИОТЩИНИ И МНОГО СЕЛСКИ ШУРОБАДЖАНАШКИ ***-АКТЬОРИ, В "Седем часа ДО УМОПОМРЪ4ЕНИЕТО"
4
27
 
16
 
! Отговори
Елф преди 12 години
Един български филм не съм изгледал и се гордея с това.Достатъчно истерия и злоба има на улицата-не смятам да си добавям и вечер.Интернет предлага достатъчно филми без пари и много по добри от селските евтини кинопродукции на бг киното-отвратителни каквато е цялата българска държава.
3
12
 
29
 
! Отговори
inn преди 12 години
тъпотии до гуша
2
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
bTV пуска нова родна сага съдии, бизнесмени = мафиоти
1
5
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
ами то какво да гледаме.............всичко в подробности разказано...............а иначе- похвално ,че поредно наше българско.............браво...........