Лора и Стоян двойка, но само в кухнята на Бон Апети

Симпатичните водещи обещават интересни рецепти и през новия сезон
Обновена: 7 сеп 2012 09:03 | 7 сеп 2012 09:00,
41
Лора и Стоян двойка, но само в кухнята на Бон Апети
Лора и Стоян обещават веселба в кухнята и вкусни рецепти. Снимка: Бон Апети

След дългата ваканция Лора Найденова и Стоян Сейменски се върнаха в кухнята на Бон Апети. Новият сезон на различното кулинарно предаване започна през първия работен ден на септември.

„Не беше най-безгрижното ми лято”, казва Стоян Сейменски. „Местихме декора на предаването в ново студио, сменях жилище... Майстори, бояджии, пренасяне, подреждане. Който е минал през подобно нещо, знае за какво говоря. Но пък имаше и много весели моменти. Не е да не съм почивал, но не беше толкова, колкото ми се щеше”, добавя той.

„Ваканцията никога не стига”, допълва го екранната му половинка Лора Найденова.

По лицето й личи, че се е наслаждавала на отпуската. „О, да! Беше почти перфектно. Мързел на шарена сянка с хубава книжка в ръка. Няколко незабравими купона... Действителна почивка, разнообразявана от кулинарни експерименти. Все пак ни чака нов сезон“, разказва Лора.

Зрителите ги харесват, защото са забавни, готвят с лекота и рецептите са им много интересни.

„Предаването се снима бавно, защото всичко се готви, докато стане перфектно. Мит е, че при нас има някой, който така „рисува върху храната“, че да ти потекат лигите”, споделя Лора.

„Изборът на рецепти също е сложна работа. За всяко предаване подготвяме пет, шест, седем. В крайна сметка се избират трите най-добри. Другото заминава в коша. Но със сигурност няма друго място, където можеш да опиташ три абсолютно различни ястия всеки ден, вече втора година", допълва екранната си партньорка Стоян.

И двамата през смях коментират слуховете, че са двойка и извън екрана.

„Първо бяхме брат и сестра, сега двойка. Работим заедно, това е всичко. Една връзка, в която двама човека са постоянно заедно, е обречена на провал. Поне аз така смятам", казва Лора.

„Шест дни в седмицата заедно са напълно достатъчни. Нека има място и за малко разнообразие”, допълва Стоян.

От този сезон симпатичните водещи на Бон Апети ще ни радват и в събота по Нова телевизия.

„В събота, в 11 и половина хората искат да видят нещо забавно, приятно, разтоварващо. Все пак е уикенд. И точно това смятаме да им покажем – вкусна храна, интересни рецепти. Кухнята е велико място и в нея може да бъде много весело”, обещават Стоян и Лора.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: Бон Апети
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
22
 
6
 
! Отговори
nqkoi_si преди 11 години
Teq dvamata sa dosta protivni, osobeno myja. Basi smotaniq tip, neznam dali moje6e da namerqt po-smotan :) A scenarista, koito podbira receptite ne vijda po-dale4 ot nosa si, za6toto 6te6e otli4no da razbere, 4e receptite mu sa prilojimi samo v nqkolko po-golemi grada na BG. Prosto 4ast ot produktite koito sa v receptite im ne se sre6tat v Kriva palanka ili Vidin... Da smenqt vsi4ko, na4elo s vode6tite ;)
17
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
boli me uq
16
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много са готини. Следя ги като имам време
15
9
 
6
 
! Отговори
Братой преди 11 години
Аз като съм ги гледал 2-3 пъти до сега направо ми става лошо, не за друго, а защото постоянно си въртят главите като марионетки, не знам на тях как им е, но просто е отвратително за зрителите.
14
6
 
12
 
! Отговори
stavat преди 11 години
наистина има какво да отработят като поведение пред камера, доста искуствени са на моменти и леко смотани, но рецептите са им интересни доста често, за това ги гледам, пък и ме разсмиват с глупсотите си, не че са забавни, по-скоро са смешни ама стават
13
6
 
18
 
! Отговори
Аман! преди 11 години
Как може да сложите подобно нещо за водеща новина бе *** гнусни?! Плюя ви на "журналистиката"!
12
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сега ще ви кажа как е в Турция.Всеки медиен магнат си има сайтове, телевизии, радия, вестници, списания и пр.И всички негови медии се хвалят помежду си.Та въпросът ми е - днес.бг собственост ли е на бтв?
11
8
 
7
 
! Отговори
wesko преди 11 години
На мен хич не са ми симпатични. Рецептите са интересни, но водещите - не.
10
13
 
5
 
! Отговори
хахах преди 11 години
така:Ути е актъор вярно е и това му дава голямо рпедимство. Помня като започна кулинарното си рпедване- беше зле, не можеше да готви, но пък е страхотен актъор..сега обаче вече се научи така че не знам кво не му харесвате. Звездев е мн добър готвач, навремето го гледах беше ок,тия двамата не съум ги гледал но ако лорчето иска да ми пробва *** да заповяда, може да го сготви натюр ала *** инсайд
9
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
УТИ е актъор, става за гледане, не е натрапчив и досаден.Друг е въпроса че и той готви доста помии.
8
4
 
14
 
! Отговори
да 1 и 8 преди 11 години
Скъпи "ескперти", никой не ви кара да ги гледате на сила.
7
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нека ги подредим по слдня начин :УТИ е най-приятен за гледане, защото създава непринудена атмосфера ... все едно си си в кухнята;тези двамата на снимката горе-долу стават, (не съм им запомнил имената, защо ли ?) ... лека атмосфера, но има още да учат;най-противен е звездев ... противно ми е това момче, не знам защо. може би заради изкуственото поведение.
6
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кулинарните предавания в България винаги са стояли доста стерилно и принудено на екрана. Никога не съм разчитал кулинарно предаване да ми покаже как да си приготвя храната. Още повече, че тук се набляга само на естетика и вкус, а къде остана здравословния начин на приготвяне на храната. Този аспект е някъде дълбоко скрит в долапа на авторите на предаването.
5
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами ако вземат и Ути?
4
9
 
8
 
! Отговори
Тройка преди 11 години
Нека вземат и Звездев,таман ше си напраят тройка!
3
3
 
4
 
! Отговори
брадваро преди 11 години
на батя дъгичкатае па щом са двойка само в кунята:))
2
6
 
24
 
! Отговори
PiPi преди 11 години
Сладки са като рецептите, които ни представят! Успех!
1
14
 
21
 
! Отговори
az преди 11 години
Кулинарните им качества не мога да коментирам в детайли,защото не съм професионалист в сферата на готвенето.Но дразнещият диалект на Сейменски и изкуственото назубрено бърборене на Лора няма как да не бъдат споменати.Той се държи като шеф,а тя като послушна ученичка.А и едва ли някой от зрителите се интересува от спомените им за бъркането на лютеница.Не би било зле да стопират емоциите си и да се научат да се държат подходящо пред камера.2 години мъки са предостатъчни, нали?