Няма да позволя да се подиграват със Стефан Данаилов

Съпругата на актьора няма да гледа VIP Brother
Обновена: 16 сеп 2012 21:57 | 16 сеп 2012 19:55,
172
Няма да позволя да се подиграват със Стефан Данаилов
Съпругата на Стефан Данаилов застана твърдо зад него. Снимка: Булфото

В новото издание на VIP Brother със сигурност ще засегне много лично семейството на големия актьор Стефан Данаилов.

Както е известно в Къщата ще влязат Ирен Кривошиева и нейният син, за когото се смята, че е извънбрачно дете на Данаилов.

Час преди старта на шоуто, в студиото на "Всяка неделя", силно и запомнящо се интервю даде съпругата на актьора - Мария.

"Няма със Стефан да се обръщаме назад. Ако има на този свят човек, който ми е мил, това е той. Живяли сме толкова дълго и щастливо заедно", заяви Мария Данаилова.

Тя заяви, че не я интересува дали е истина за извънбрачното дете на съпруга си и беше категорична, че няма да допуснат да се подиграват с нейния спътник в живота.

"Не съм агресивна и няма да тръгна да отмъщавам. На всеки съм готова да подам ръка. Не знам защо са взели решението да участват в шоуто, те са взели това решение. Не искам да ги оправдавам, не ги и упреквам. Лично аз няма да гледам това предаване, защото така съм възпитана, патриархално. Не искам да следя "Златки", допълни Мария Димитрова пред Кеворкян.

Скандалът с извънбрачното дете на Стефан Данаилов гръмна преди малко повече от година, когато Ирен Кривошиева и Владимир дадоха серия от интервюта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
2
 
48
 
! Отговори
До кок преди 11 години
И кой се прави че няма син???Защо не се запознаете с действителността и после да съдите..Много ви харесва да плюете, но да погледнете реалността ви е трудно. Та думите на сина на Ламбо че винаги когато е идвал в България е имал подръжката на Ламбо е най-малкото нещо което трябва да ви светне като червена лампичка кок кой е в тази история. А като Ирен има много майки в България/с деца родени от краткотрайни връзки/ но не ревът като нея за пари и "слава" очаквайки да осребряват това цял живот
119
25
 
10
 
! Отговори
кок преди 11 години
До Анонимен. Защо да казва нещо лошо срещу Ирен? Ирен е родила сина си с помощта на Ст. Данаилов, а не непорочно.Този миндибур като се прави, че няма син да не мисли, че той ще изчезне?
118
9
 
57
 
! Отговори
666 преди 11 години
Четейки коментарите се убеждавам че истинските ценностите на живота са се изгубили в годините на прехода. Един поклон пред Мария, защото тя го заслужава.За ирен едно голямо съжаление за пропадналия и живот.За Ламбо едно евала, че въпреки подлостите на Ирен е признал сина си и е поел отговорността за него доколкото му е позволила Ирен, признал е кого обича и е останал при него, държи се достойно като не пада на нивото на Ирен. Всеки има избор и трябва да е отговорен пред него. А Ирен ............
117
47
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Големият артист Ламбо се оказа ГОЛЯМО лай*о,особено,като политик.Той нямаше работа в политиката.Ама пустите пари комунистически.Осинови си собствения син,а не чуждо бе ***.
116
18
 
48
 
! Отговори
Сани преди 11 години
Тая Ирен Кривошиева, какво цели с поредната медийна изява? То не бе книга, то не бяха интервюта. Млъкни бе жена и го скрий тоя син, не виждаш ли, че момчето не е съвсем наред. Хубаво, че си се добрала до красив и талантлив баща, но е очевидно нещо си объркала ти за да докараш момчето до тоя хал. Стефан Данаилов не заслужава такъв син.
115
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жал ми е за Мария, но тя не може вече нищо да направи. Ще се леят от екрана простотиите и това, че тя няма да ги гледа не променя нищо. А иначе Данаилов каквото си е надробил преди 25г. сега ще си го сърба.
114
35
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Съгласна съм със 123. Има нещо ненормално в цялата ситуация. Да гледаш като свое чуждо дете ,а своята кръв да зарежеш демонстративто и да го захвърлиш буквално заради жена си. Овратена съм от липсата на всякакъв морал на съпругата на Стефан Данаилов. След като ибчаш съпруга си и НЕ можеш да му дадеш дете ,то би трябвало да пренебрегне всичко за детето му . Повръща ми се от лецемерието и!Иначе за БигБрадър и аз няма да гледам простотии!
113
37
 
14
 
! Отговори
читател преди 11 години
Стари продажни комунистически бездарности, годни само да величаят една безсмислена идеология, а иначе кухи като кратуни... до кога ще се занимаваме с тях??
112
34
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази жена буди в мен само съжаление. Не виждам къде е достойната и позиция, великодушието и т.н...Човек, който се оставя да го унижават сам не уважава себе си!
111
22
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Истината си е истина, дали я приемаш човек и как си е негов проблем. Аз на нейно място отдавна да съм го напуснала и да съм се погрижила и за външния си вид и за душевното си равновесие и хармония...
110
0
 
49
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Ей, осрахте всичко бе! Чисто място не остана.
109
2
 
9
 
! Отговори
АЗ преди 11 години
МАРИЯ
108
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
.
107
37
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТОЙ ЗЗЗТЕФАН Е ДОКАЗАЛ,ЧЕ Е КАТО МЪЖ,ОСОБЕНО В МОДЕРНАТА ЛЯВА ПОЛИТИКА.ТОВА ЗА ИЗВЪНБРАЧНОТО ДЕТЕ Е ФАРС.ТОЙ Е КАТЪР--БЕЗПЛОДЕН И ТЯ МАРА ЗНАЕ,ЧЕ СЕ Е ОЖЕНИЛА ЗА ХИБРИТ.
106
13
 
7
 
! Отговори
. преди 11 години
Каква деградация .. тази жена! Но наистина има провидение...И голямото охолство не помага..А "защитата", какво?.. Портретът му е сложен.. Синът е ясен...И какво толкова?Росице, Росице, не си нито благородна, нито имаш френско великодушие.. Помниш ли сем. МИТЕРАН?? Но той и Стефан не е "над нещата"..Прочети за тях...А не да говориш бабешки приказки...
105
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Няма да позволя да се подиграват със Стефан Данаилов"... И как няма да позволи, моля ви се? Като НЕ ГЛЕДА ПРЕДАВАНЕТО. Е тая жена ме уби. Кой беше казал, че светът ще бъде разрушен не от тези, които вършат злини, а от тези, които гледат безучастно.А иначе какво толкова? Родило се е дете, вече е мъж. В мазето ли да го крият, да не се разчуе? Сега той сам взима решения, сам и ще си носи последствията. Стефан Данаилов тук е непричем. Не знам от какво толкова го защитава жена му, да беше го пазил
104
6
 
25
 
! Отговори
@111 преди 11 години
сексът не е като потупването по рамото - без последствия, така се правят деца и не може да спиш с всеки и после да се правиш, че не е било
103
2
 
13
 
! Отговори
@111 преди 11 години
ми децата са хора, като са ги правили, да са мислили.
102
8
 
21
 
! Отговори
Дядо му преди 11 години
Това на снимката на Стечо баба му ли е?!
101
2
 
10
 
! Отговори
@109 преди 11 години
аа, чакай, той вече е бил пораснал и двамата си приличат и вече няма как да скрие :( баси гадното